Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a nagy bevásárló...

Az igaz, hogy a nagy bevásárlóközpontokban patkánypisisek a raktárból kihozott csomagolt áruk?

Figyelt kérdés
Itt olvastam, egy válaszoló írta mikor azt sorolta, mennyire káros lehet valami egy kisgyerek számára, például amikor patkányok által lepisilt dolgokat segít bepakolni a bevásárlóközpontban.
2009. máj. 4. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem igaz.

Miért?

Mert nincsannyi ideje egy csomagnak a raktàrban hogy a patkàny megtalàlja....

Miért van kétnaponta,hetente stb. feltöltés?

Gondolom mert olyan gyorsan fogy az àru.

Persze lehet esett màr meg ,de nem hinném hogy gyakori eset...

2009. máj. 4. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Néha előfordulhat, de azért a sima galambtól könnyebben ellehet kapni valamilyen betegséget.
2009. máj. 4. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Madarak lnek az eladótérben is, s egerek is.

Nem baj, egészséges patkányok. Gondold el, jól tápláltak, tiszta helyen laknak s nemigen találkoznak más állatokkal. A gyerknek jó, erősödik az immunrendszere s nem lesz alllergiás legalább.

A kisbolban is olyan. A tésztagyárban a lányok nem merik leszedni a polcról a dobozt, mert egér van benne. Az étteremben csótányok vannak, patkány meg minden árut átjár. Csak azt nem ami otthon készül. Newm a középkorban élünk, ezek tiszta civil patkányok. Nincs már pestis. A patkány nagyon tiszta állat amúgy nem pisil mindenhova. Ha igen azt éreznéd. Szagold meg, ha nincs patkányszaga, akkor nincs lepisilve.

Nem tudod elkerülni, de nem is kell. nem árt a gyereknek. Jobban árt neki, ha túl tisztán tartod, agy ha túlfélted. Más is ott nő.

2009. máj. 4. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én találkoztam is vele. Egérrel is. Madárral is. Nem csak a multiraktárban, a kisbolt raktárában is. Pl gondolj a konzervekre, vagy a dobozos tejre, aminek a szav ideje több hónap, simán lehet hónapokat a raktárban.
2009. máj. 4. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Hallottam már ilyenről a T.... nevű áruházban történt meg az eset asszem egy dobozos sörrel. Le kell törölni.
2009. máj. 4. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem se az ilyesmitől kellene félni, hanem a napi kemikáliáktól, akiket magadra kensz, például. Illetve a kisbabára. Rengeteg olyan esetet hallottam,hogy a kisgyereknek minden féle ekcémája van,aztán az anyuka szépen kidobálta az agyonreklámozott vegyi anyagokat,amiket olyan reklámmal árulnak, hogy ' legjobba a babának,legjobb önnek', na persze. Az anyuka vett szépen propoliszt, meg biotermékeket,szappanokat,és elmúlt a kisbaba ekcémája csodák csodájára.Ez csak 1 példa a sok közül. A patkánypisitől pedig nem lesz ennyi baja a szegény kisgyereknek,az biztos.
2009. máj. 4. 20:26
 7/7 anonim válasza:
pénztárosként dolgoztam egy nagyobb áruházban, és mindig át kellett menni a raktáron, és volt rá példa, hogy szembejött egy patkány, egér meg többször is...
2010. jan. 22. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!