Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb ország a...

Melyik a legjobb ország a világon és miért? (szerinted)

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 17:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
.. ami szintén nem egy ország :D
2014. jan. 21. 14:54
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

10-es vagyok:

11.:Aprócska költői hiba...:'DDDD

2014. jan. 21. 17:37
 13/25 anonim válasza:
86%
Anglia :) nagyon kedvesek,segítőkészek és barátságosak az emberek, megéri ellátogatni :))
2014. jan. 29. 21:00
 14/25 anonim válasza:
100%
Japán.. ott mindenki a saját dolgával törődik, és azt csinálja, amihez ért. Mellesleg nem másznak ki a munka alól, becsületesek.
2014. febr. 5. 21:00
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

Gazdaságilag Norvégia. Tisztaság, pénz. Viszont hideg van és a tengerpartja semmire nem jó, amire az ember vágyna. De a sziklák nagyon szépek, még az ottani, sokszor borús időjárásban is. Ha szép az idő, akkor a fű nagyon szép zöld, nem olyan, mint itt, mert ott nem szárad ki.

Másik szép és gazdag Svájc, csak ott mégsem jó, mert lopnak. Főleg autót.

Ha tiszta levegőre vágysz , akkor valami ilyen északi ország a legjobb ország. Ha szépségre, akkor Cseh, vagy Bosznia, Montenegró, Lettország, Litvánia. Az utóbbiakban a házak, és a városbeli folyókat áteszelő szép hidak elragadóak.

Ha egy tiszta országba vágysz, akkor ajánlom neked Ausztriát, ugyancsak a skandináv orszagokat.

Ha kellemesen akarod érezni magad a melegtől, és nem zavar, ha nem épp egy gazdag országban vagy (miért is zavarna :) ), akkor Görögország nagyon jó hangulatú. Portugáliában nagyon lassúak az emberek, én 20 percet álltam, mire kiszolgáltak, de azért ott is jó meleg volt. NA EZEK VOLTAK AZ EURÓPAIAK.

Ausztráliában tenyleg őszinte, de kedves emberekkel találkozhatsz. Engem egyszer egy farmer lány vitt el egy darabon a furgonjával, amikor vártam a kamionpihenőben (ahol megittam egy liter vizet, nem kamionoztam), hogy most mit tegyek, hová menjek Adelide felé.

Kanada nagyon civilizált, szép, más a tempó, mint itt. Sok érdekesség vár, és tényleg, nagyon kényelmes ország.

Ha pezsdítő utcao bálokat szeretnél, Mexikó, vagy más Dél-Amerikai ország a legjobb választás.

Japán, Dél-Korea. Itt aztán tényleg nagyon más minden, de tetszetős. Viszont nem ajánlom Kínát, rossz levegő, csúnya házak (panelek) Hongkongban (ami már nem Kína, de arrafele van).

Tehát sok ember szemszögéből kell nézni, és egyből nem olyan egyszerű a válasz. Ha van lehetőséget, járd be a Földet, és a szórakozás mellett mind megtudhatod, hol a legjobb. :)

2014. ápr. 26. 12:25
 16/25 General822 válasza:
73%
Olaszország..Az emberek nagyon családcentrikusak és a CSALÁDJUKÉRT ÖLNI IS KÉPESEK !
2014. aug. 23. 15:49
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen,hogy legjobb ország NINCS.Minden ország jó valamilyen okból kifolyólag,pl.mi nekünk gazdag kultúránk van,a németeknél erős gazdaság,a norvégoknál rendkívül fejlett szociális háló,a hollandoknál meg ha ténylegesen nem is legálisan,de lehet füvezni,az angolok gentlemanek és úriemberek,illetve az autósport világhatalma,11 F1-es világbajnokkal,akik 16 vb-címet szereztek,az olaszok,spanyolok,görögök,portugálok és a franciák a szenvedélyes életmódjuk miatt,a skótok,írek,wales-iek azért,mert kelta eredetű népek és a kelták nagyon badass emberkék,nekem legalábbis nagyon tetszik valamiért a kelta kultúra,bár lehet,hogy csak túl sok Paddy and the Ratset hallgatok-akik amúgy magyarok XD Az oroszok (mint ahogy kb.az összes szláv nép,de konkrétan a keleti népeket magukat is említhetném) kötődnek az Anyaföldhöz,a finneknél a legjobb az oktatás,de Európán kívül...hát,a perzsák nagyon nagy kultúrával bírnak,az indiaiak,kínaiak és japánok rendkívül bölcsek és rengeteg filozófust adtak a világnak,az ausztrálok kedvesek és őszinték,a dél-amerikaiak nagy részt komcsik,de náluk a kommunizmus nem olyan,mint itt Európában,hanem inkább egy szoros patriotizmuson (és több humanizmuson) alapuló irányzata annak...illetve a kubai szivar és a jamaikai...vicces szivar (Holy Jesus,kösz,hogy ezt kimondhattam :D ) is onnan származik of course,Amerikát mondjuk nem sok mindenért becsülöm,de azért igen,mert pl.onnan indult el a rock,a jazz és a rap (ez a három stílus mindig is meghatározó volt számomra),meg ott lehet szabadon fegyvered,ami először nekünk durván hangzik,de ha belegondolsz,jól jönne,ha egy olyan kormány kerülne hatalomra,amit nem lehetne megtűrni (bár mit beszélek,ilyen kormányok váltják egymást kb.Kádár,de még inkább Tisza óta),vagy akkor is jól jönne,ha egy fegyveres rabló törne be a házadba,Kanada...Kanada :D Nyugis hely,de én gazából Gilles Vlleneuve,a Sum 41 és a Billy Talent miatt szeretem Kanadát.Na oké,meg a juharszirup miatt :D

Az afrikai országok igaz,mély szegénységben élnek (mondjuk Algéria,Marokkó,Egyiptom és Dél-Afrika elég fejlett ahhoz a szinthez képest,sőt Líbia s az volt 3 évvel ezelőttig,de azért az se egy leányálom innen nézve),de az a természet,főleg a szavanna részen valami elképesztően gyönyörű.Az arab világ -nehezebb helyzet erről beszélni,mint szinte bármely más régióról- is szép kultúrával rendelkezik,de sajnos ezt a terroristák miatti nap borzasztó híradások erősen beárnyékolják.Izrael az egyetlen állam,amit kimondottan gyűlölök (mondjuk Romániát se nagyon sokkal tenném hátra ezen a listán,csak egyel).Nem,nem vagyok rasszista.De anti-cionista vagyok.Izrael Állam a cionistákat képviseli,nem pedig a zsidókat.Öli a palesztinokat kb.olyan módszerekkel,amikkel anno azokat ölték horogkeresztesék,akikre ma Izrael hivatkozik.És am is,a cionisták akarnak egy államot,nem a zsidók,tudtommal nekik az a rendeltetésük,hogy szétszóratva éljenek,mert vétettek az istenüknek,aki ezért feloszlatta az országukat.Mondjuk minden vallást tagadok,így a judaizmust is (de Istent nem,csak máshogyan definiálom,mint a vallások-de ez offtopic lenne,szal nem megyek most bele),de ezt még mindig elfogadhatóbbnak találom,mnt azt,hogy vegytiszta fasiszták egyáltalán nem hogy tevékenykedhessenek,de élhessenek,márpedig minden cionizmus egyenlő a zsidó fasizmussal.Szóval nincsen tökéletes ország,DE asszem a legközelebb talán Svájc jár hozzá.Viszont mivel magyar vagyok,így a szívem mindig a piros-fehér-zöld lobogó láttán dobban meg.

2014. aug. 28. 05:23
 18/25 anonim ***** válasza:

Előző válaszóló.

Jó hosszú a szöveg, bár elég jókat írtál.

Az utlosó mondatod tetszett a legjobban!

Csak ne kúrnák így el Magyarországot!

2014. szept. 2. 21:21
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Nálam csak Japán jöhet szóba ! :)
2014. okt. 4. 18:18
 20/25 Brandon41 ***** válasza:
Egyesült Arab emirátusok, mert kő gazdagok, igaz hogy nagyon meleg van ott de egy idő múlva meg lehet szokni meg ott nincsenek terror támadások, még
2016. márc. 30. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!