Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik város a legélhetőbb...

Melyik város a legélhetőbb Magyarországon?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 10:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha magát a várost nézzük akkor Zalaegerszeg. De ha a megközelíthetőségét is, akkor eléggé hátracsúszik a rangsorban.
2011. okt. 22. 10:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én veszprémi vagyok

2011. okt. 22. 10:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez az indexes cikk érdekes volt. Egyébként én is Szegedre voksolok.
2011. okt. 22. 16:00
 14/19 karesz54 ***** válasza:
Érd
2011. okt. 22. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Sopron!

Szeged sem rossz hely, de ha nincs meló, akkor szopás. Sopronban ha nincs meló, akkor egy köpésre van Győr vagy Ausztria, vagy még Szlovákia sincs túl messze.

2012. jan. 2. 12:03
 16/19 karesz54 ***** válasza:
érd
2014. márc. 5. 14:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Írta valaki Répcelakot. Egy felmérés szerint a nyertes város lett Vas megyében a kis mérete ellenére. A rendszerváltás előtt volt ott két nagy gyár, ami sok embernek munkát adott.

Más városokkal ellentétben ezek nem szűntek meg, hanem továbbra is ott vannak, és fejlődnek. Na meg jó helyen van a város. Be lehet járni dolgozni Szombathelyre, Győrbe, a fürdőhelyekre (Bük, Sárvár), valamint Ausztria sincs túl messze.

Valamit ott egy forgalmas főút, ami a zavaró hatása mellett némi munkalehetőséget is nyújthat.

Na ezek lehetnek az okok, amelyek miatt élhető a város.

2014. márc. 6. 14:24
 18/19 anonim válasza:
Zalaegerszeg:)
2014. okt. 19. 15:22
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
én Szolnokot hallottam a tévében
2015. jan. 17. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.