Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire mond igazat? S...

Mennyire mond igazat? S menyire valoszinű, hogy egy hét alatt meg tud igy változni?

Figyelt kérdés

Szisztok!

Én egy 15 éves goth lány vagyok

a baráti körömben vanak akik hodolnak a vámpirizmusnak de még nem fajult el a helyzet.

pár hétel ezelöt el tünt egy 17 éves srác barátunk 1 hétmulva hazament s teljesen meg változot.

Azt mondta ő nem emberi már s hogy mi már nem lehetünk a barátai.

Nem értetük hogy miröl ebszél de azt monta felvilágosit minket e téren.

Kimentünka tóhoz egyik este 11 kor...

Ottvártuk 5-en s mejlent egy 35 év körüli férfival.

Elöször a férfi nem jöt oda csak XY-on s azt monta hogy ő vámpir s ,hogy nem akar nekünk ártani ezért ne barátkozunk vele stb.. nem hitünk neki ere oda jöt a férfi.

Nem ugy nézet ki ahogy monddani szokás a vámpirokrol

fekete haja volt hosszú göndör, fekete szemei a szája vörösre ruzsozva "dilis" gondoltam...De mikor beszélt kiegyensulyozotan fenyegetőzően de furcsán régies szavakal kifejezés modal.frázt kaptam s mozdulni sem birtam majd be séltáltak a tó meleti erdőbe azota megint nem látuk a srácot se a nevelő annya.

Nem tudjuk hol lehe s kikel de ha komolyan gondolja a vámpírdolgot még hanem is az kor elhiszi s félünk olyat tesz amit nem kéne.Ha meg vámpír akor mi lesz??

Habár sztem nem az csak bebeszéli magának....!

2009. máj. 2. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
ez egy elég nagy kamu...ha már nem eleve kamukérdés (ha az, jól megszerkezetted:D) ha meg igaz, hát az az emberke jól megváltoztatta a srác barátotokat. de figyelj ha ennyire hiszékeny és ennyire hülye, már nem azért, meg is érdemli. csak remélni tudom hogy te nem vetted be az egészet, mivel vámpírok nem léteznek.
2009. máj. 2. 23:42
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha én ugy gondolnám hogy az akor eleve nem mentem volna ki a tohoz...s nem félteném..

A másik "Habár sztem nem az csak bebeszéli magának....!"

Nem írtam volna ezt a végére:)

Am nem kitalál...Bárcsak az lene...

2009. máj. 2. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:
vámpírok nem léteznek :D ezt 15évesen, még magyarázni kell :D
2009. máj. 3. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
figyelj, mit mondott nektek az a férfi? "mikor beszélt kiegyensulyozotan fenyegetőzően de furcsán régies szavakal kifejezés modal." mit mondott amivel olyan hihetően vámpírnak hitette magát a haverotok szemében? mert azért egy egészséges 17 évest nem könnyű ilyen irányba terelni és így megváltoztatni a képét a (nem létező) vámpírokról
2009. máj. 3. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2009. júl. 13. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet igazat mond,kérd meg hogy ha vámpír tényleg igyon a véredből.....,vagy valamelyik ismerősödéből...
2009. dec. 13. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
írd meg meg légyszíves mi lett azóta a sráccal?
2009. dec. 13. 21:36
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok...!

A "Srác" 3.hónap múlva hazament a nevelő anyához össze verve.

A pasi akivel volt csak tette neki a szépet és bele vitte a balhékba pl:a drogok. A "srác" elvonókra járt s most már tiszta,hála. De pszihologushoz kell járnia s el feledni mind azt amit átélt a 3.hónap alatt. Mi a barátai ki áltunk mellete mikor haza jöt de meg tagadot minket, Mondván mi tetük vele.

NEm tudjuk miért mondja ezt de már nem is érdekel ha kell segitünk neki,de én már nem tartom vele a kapcolatott se a többiekel.Elköltöztünk hála.

De remélem helyre zökken az élete.:)

2010. dec. 8. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs, semmi bajom azzal, hogy valaki hisz a vámpírokban, de azért hogy lehet ilyen hülye már. Bárki megtudja játszani egy darabig, hogy mindig régiesen beszél, de gondolom a "barátod" nem csak néhány percet beszélt vele, úgyhogy ha esze van rájöhetett volna valamire. Azért remélem hogy rendbe jön, de én a pszichologus helyében sírva röhögnék, a nevelőanyja helyében meg akármennyire is össze volt verve, olyan taslit lecsavartam volna neki, hogy vissza repül az erdőbe, ha előtte úgy is olyan sokat repdesett.....
2010. dec. 8. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha be drogoztatsz valakit sok mindent el lehet vele hitetni.
2012. jún. 5. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!