Mit csináljak az osztálytársammal?
van egy csaj az osztályban,aki olyan izé...szóval egy r!banc
és mindenkinek beszólogat,lealáz mások előtt,még a tanárokat is
és az osztálytársaim,amikor nincs ott,elhordják mindennek,tervezgetik,hogy hogy kéne vele kicseszni,de persze ha már ő is jelen van,csak egyet csettint és máris ugranak...
ráadásul a felnőtteket is így manipulálja vagy mi,hogy nyalizik ezerrel,és ha beszól nekik,már figyelmen kívül hagyják mert hogy ő a kis aranyos kislány -.-
és ez most nagyon jó,mert múltkor is kihívott a töri tanár felelni,erre egyetlen egy hibám volt,és máris lehordott,hogy én miért nem tanulok rendesen,meg hogy mit képzelek magamról meg stb.
és így lett még nekem is 3as
erre hívja a csajt is felelni,hát neki meg annyi esze volt kb mint egy marék lepkének,kinyögött vagy 2 mondatot,persze úgy,hogy azt is a többiek súgták neki,erre máris ott mondja neki a tanár -Jajj,máskor jobban tanuljál,de nem baj,megkapod azért az 5öst!
hát komolyan....
és állandóan szivat,kibeszél a hátam mögött,már mindent megtesz azért,hogy engem kiutáljanak
és senkivel nem tudom megbeszélni,mert amikor anyámnak ezt elmondtam,ő is engem ordibált le,és olyanokat mondott hogy -Hát ez meg a te hibád,mert nem tudsz normálisan kinézni!!
ohh,kösz,ha a normális azt jelenti,hogy vegyek fel olyan pólót amiből kint a fél cs.csöm,meg vasaljam a hajamat,vegyek 3 centis műkörmöt,plusz tegyek magamra 5 tonna vakolatot,hát akkor abból nem érek....
jah és csak úgy megjegyzem,alig van 2 pattanásom,a hajam sose zsíros vagy korpás,normális ruhákba járok
már nem azért,de ebbe mi a baj?
mit tegyek hogy leszálljon rólam?
vágd pofán:D
Hagyd figyelmen kívül!!!
Ha látja rajtad,hogy mennyire fel tud húzni,mégjobban fogja csinálni!
köszi :D
de az a baj,hogy próbálok nem rá figyelni,néha még ki is röhögöm,mert azért tényleg mond hülyeségeket :D de ez sem hatja meg,tovább folytatja...és már rendesen egy senkinek érzem magam,minden reggel úgy kelek fel,hogy hurá,újabb nap,amikor hallgathatom xy hülyeségeit...és azt a pici önbizalmamat is,ami van,pillanatok alatt lerombolja a megjegyzéseivel,és kivülről mutathatom neki,hogy húúú de leszarom meg minden,de attól még ugyanúgy szarul esik...:S
onnan hogy ő ilyenkor vagy cigizik vagy pasizik :D
amúgy már tényleg ott tartok néha,hogy már emelném a karomat,hogy orrba b.sszam....csak akkor is én kapnék ugye igazgatóit :/
Ha szeretnéd egy kicsit befenyíttetni a csajt szólj nyugodtan.Én és barátaim vállalunk ilyesmit. Mivel sok diák kér fel minket ilyesmire így diákbarát árakkal dolgozunk:)
Ha érdekel írj e-mailt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!