Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak az osztálytársam...

Mit csináljak az osztálytársammal?

Figyelt kérdés

van egy csaj az osztályban,aki olyan izé...szóval egy r!banc

és mindenkinek beszólogat,lealáz mások előtt,még a tanárokat is

és az osztálytársaim,amikor nincs ott,elhordják mindennek,tervezgetik,hogy hogy kéne vele kicseszni,de persze ha már ő is jelen van,csak egyet csettint és máris ugranak...

ráadásul a felnőtteket is így manipulálja vagy mi,hogy nyalizik ezerrel,és ha beszól nekik,már figyelmen kívül hagyják mert hogy ő a kis aranyos kislány -.-

és ez most nagyon jó,mert múltkor is kihívott a töri tanár felelni,erre egyetlen egy hibám volt,és máris lehordott,hogy én miért nem tanulok rendesen,meg hogy mit képzelek magamról meg stb.

és így lett még nekem is 3as

erre hívja a csajt is felelni,hát neki meg annyi esze volt kb mint egy marék lepkének,kinyögött vagy 2 mondatot,persze úgy,hogy azt is a többiek súgták neki,erre máris ott mondja neki a tanár -Jajj,máskor jobban tanuljál,de nem baj,megkapod azért az 5öst!

hát komolyan....

és állandóan szivat,kibeszél a hátam mögött,már mindent megtesz azért,hogy engem kiutáljanak

és senkivel nem tudom megbeszélni,mert amikor anyámnak ezt elmondtam,ő is engem ordibált le,és olyanokat mondott hogy -Hát ez meg a te hibád,mert nem tudsz normálisan kinézni!!

ohh,kösz,ha a normális azt jelenti,hogy vegyek fel olyan pólót amiből kint a fél cs.csöm,meg vasaljam a hajamat,vegyek 3 centis műkörmöt,plusz tegyek magamra 5 tonna vakolatot,hát akkor abból nem érek....

jah és csak úgy megjegyzem,alig van 2 pattanásom,a hajam sose zsíros vagy korpás,normális ruhákba járok

már nem azért,de ebbe mi a baj?

mit tegyek hogy leszálljon rólam?

2011. okt. 18. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:

vágd pofán:D

Hagyd figyelmen kívül!!!

Ha látja rajtad,hogy mennyire fel tud húzni,mégjobban fogja csinálni!

2011. okt. 18. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Ne féltékenykedj a népszerűbbekre.
2011. okt. 18. 14:50
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi :D

de az a baj,hogy próbálok nem rá figyelni,néha még ki is röhögöm,mert azért tényleg mond hülyeségeket :D de ez sem hatja meg,tovább folytatja...és már rendesen egy senkinek érzem magam,minden reggel úgy kelek fel,hogy hurá,újabb nap,amikor hallgathatom xy hülyeségeit...és azt a pici önbizalmamat is,ami van,pillanatok alatt lerombolja a megjegyzéseivel,és kivülről mutathatom neki,hogy húúú de leszarom meg minden,de attól még ugyanúgy szarul esik...:S

2011. okt. 18. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A kibírhatatlan emberekkel nem tudnak mit kezdeni általában. Cseppet rá kellene ijeszteni, ha nem megy bezúzni az arcocskáját, de csak úgy hogy ne legyen 8 napnál túl gyógyuló. Ahhoz viszont indulatosnak kell lenni egy kicsit. Megkérdeőjelezed magadban hogy mi történik ha megteszem és mi van ha nem. Ne gondolkozz, csináld! (Amúgy honnan vagy biztos benne hogy épp nem olvassa el azt amit ide leírtál? :D )
2011. okt. 18. 14:53
 5/10 A kérdező kommentje:

onnan hogy ő ilyenkor vagy cigizik vagy pasizik :D

amúgy már tényleg ott tartok néha,hogy már emelném a karomat,hogy orrba b.sszam....csak akkor is én kapnék ugye igazgatóit :/

2011. okt. 18. 14:56
 6/10 depp81 válasza:
Mindenhol vannak ilyen emberek, fel kell venni a kesztyűt, párszor "lealázni" mások előtt, és máris nem lesz király :) Az aggasztóbb szerintem hogy az anyád így reagált, ez nem normális dolog...
2011. okt. 18. 14:56
 7/10 A kérdező kommentje:
tudom :|| mondjuk anyámtól,őszintén nem is vártam mást...
2011. okt. 18. 14:57
 8/10 anonim válasza:

Ha szeretnéd egy kicsit befenyíttetni a csajt szólj nyugodtan.Én és barátaim vállalunk ilyesmit. Mivel sok diák kér fel minket ilyesmire így diákbarát árakkal dolgozunk:)

Ha érdekel írj e-mailt

2011. okt. 18. 18:21
 9/10 A kérdező kommentje:
ohh köszi xD de megoldom egyedül is :'DD
2011. okt. 18. 19:29
 10/10 anonim válasza:
Te is csinálj úgy vele. Ha valamit nem tud kacagjad.S aztán mond meg neki, hogy ő is így csinált, s hogy neki se esik jól ha kikacagják. Nekünk is az osztályunkba van egy ilyen s ha valami nekem jobban sikerül akkor már fel van veszve hogy nekem hogy sikerülhetett jobban.S ha én valamit rosszul mondok és ő jól akkor mondja hogy annyit ne okoskodjak. És ezt mind azért csinálja mert ő az első tanuló és mindig annyira nagyképű.
2011. nov. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!