A nők közül csak a full extrás csinibaba az ember?
Észrevettem sok férfin, hogy női ideál szempontjából vannak bizonyos szintek. Nos, ám ezzel nincs is semmi baj, de észrevettem, hogy bizonyos női típusokat jobban tisztelnek, jobban szeretnek, mint mondjuk az "alatta" lévő nőket. Bizonyára az érintett személyek ráismernek saját magukra, mikor a sokkal csinosabb barátnőjükkel, testvérükkel, vagy egy ismerősükkel mennyivel tisztelettudóbbak, nyitottabbak és kedvesebbek, mint velük. Igaz?
Azt is észrevettem, hogy akármi is történjék, tökmindegy mi, egy ilyen felszínes férfi számára csak a gyönyörű nő az ember, a csúf nő pedig - kerek perec kimondom - egy kutya.
Na, nem akarok általánosítani, nem minden férfi ilyen, de sajnos találkoztam már sok ehhez hasonlóval, és szeretnék ennek az ügynek pontot tenni a végére, mert igazságtalannak érzem ezeknek a nőknek a helyzetét!
Gyakorta találkozom azzal a könnyen bántható szöveggel is ilyen esetekben, mint "mi van, féltékeny vagy, te sosem leszel ilyen gyönyörű" mondatokkal, és nem hinném, hogy a szerencsétlen tényleg irigy vagy féltékeny volna, csak egyszerűen fáj neki, hogy ő ott a kutya, a másik meg a drága kincs... pedig gyakorta fordítva van, nem, kedves urak?!..
..És most a ne a farkuk uralja az agyukat, ha kérhetem,
tisztelet a kivételnek!

Hát, igen, csak ezért még nem kéne becsmérelni a nőket, és ilyen lealacsonyító módon k.rvának nevezni őket, lehetne szebben is mondani, pl.: fontos nekik az anyagi biztonság.
Én nem nézek le és utálok egy férfit sem azért, mert a szép lányok tetszenek nekik, míg a férfiak többsége ilyenkor sértő módon elkezdi k.urvázni a nőket.
Szerintem a kérdezőnek tök igaza van. Engem is idegesít ez a dolog. És az hülyeség, hogy ne menjenek olyanok közé, és nem csak azért, mert munkahelyeken vagy iskolákban is nagyon is van ilyen, hanem azért is, mert szinte mindenhol így van.
Válaszolni arra, hogy miért van ez így, sajna nem tudok, csak egyetérteni, hogy ez felháborító, főleg, hogy... őszinte leszek, én ritkán találkoztam igazán helyes pasival, tehát a kevésbé jóképű férfiak magukról azt hiszik, ők tökéletesek, és nem jó nekik egy kevésbé szép nő, pedig gyakran maguk se néznek ki jobban. És ennek ellenére is csak a buta cicababákkal és ribikkel kedvesek. Ez elég gáz és leszarom, ha erre az lesz a reakció, hogy féltékeny vagyok. Főleg mertén mindkét szerepet ismerem, egy időben nem tetszettem a férfiaknak, de most már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!