Ha találnál 20 millió forintot DE a lakcím is ott lenne, aki elvesztette, visszavinnéd?
..háát..én nem tudom..
Egy részét?
Az egészet?
Vagy.......ö..ö......Hawai?:)
hát én megbeszélném a családdal, hogy mi legyen vele, de sztem úgyis azlenne h megtartanánk:D max küldenénk neki belőle egy 5-öst, "vígaszdíjnak", hogy így jártál, a többi a mienk:D mert ahonnan ez való ott több is van tuti. nekünkmeg jól jönXD
kár h ilyen kérdések elé sose állít a sors...XD
Igen úgy kellett volna feltenni inkább a kérdést, hogy a lakcím mellett még ott lenne egy lottószelvény is.
Mert akkor valószinűleg nem egy gazdag emberé hanem csak valakinek nagy szerencséje volt és akkor méginkább gáz.
Ha biztosan tudnám, hogy a pénz egy milliomosé nyilván nem vinném vissza.
az első válaszoló vagyok
Aki 20 millát csak ugy hordoz az valszinuleg az meg is érdemli :D
De ha mondjuk egy pénztárcát találnék azt visszajuttatnám.
(már ha szimpatikus a személyin lévő kép:DDD)
22:16-os vagyok
akkor szimplán megfelezném. neki is szerencséje volt, hogy megnyerte, meg nekem is, hogy megtaláltam mert elhagyta:D
és még jószívű vagyok:P
(hozzáteszem ha én veszíteném el akkor is fairnek tartanám mert mér vagyok balf.sz h elhagyom. ha meg valaki megtalálja és elküldi a felét legalább, azmár a mai világban nagyon jószívű embernek számít:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!