Én csak a családdal ünneplem május 1. -jét, gáz ez?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok. az ismerőseim körében mindenfelé nagy bulizásokkal, baráti társaságokkal ünneplik a május 1.jét.hát fiatalok, tudjátok hogy megy ez. lehet én is eliszogatnék ott a haverokkal valamerre, de egyrészt nem igazán van most hangulatom hozzá, másrészt meg hát szégyen vagy sem nem szerveztem így magam köré ilyen programot és hogy nem is hívtak meg sehová azt hiszem csak kis családi körben leszek, bográcsolunk egyet, aztán annyi...szerintetek nagyon gáz hogy így alakult?2009. ápr. 30. 19:51
1/10 anonim válasza:
rohadtul nem:)
mi nemis ünnepeljük a május elsejét, úgy vesszük, hogy ez egy szimpla szabadnap, hosszú hétvége, mindenki azt csinál amit akar...
2/10 anonim válasza:
Én dolgozom,szerintem az nagyobb gáz.Most komolyan nem értem,hogy miért is lenne gáz,ha szívesen csinálod.
3/10 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én sehogy se ünneplem.
4/10 anonim válasza:
Én se ünneplem sehogy. Valszeg itthon fogok tanulni, esetleg netezni... Szerintem nem gáz.
6/10 anonim válasza:
gáznak nem gáz de én általában jobban érzem magam a haverokkal mint a családdal...
7/10 Avalanche válasza:
Én holnap kifejezetten örülnék, ha otthon lehetnék a családommal egész nap =)
8/10 anonim válasza:
Nem gaz! Sot! En is szivesen a csaladdal lennek, de sajnos dolgoznom kell :(
9/10 anonim válasza:
nem gáz...
én mondjuk 10-ig aludtamXD am mindenki azt csinál amit akar..XD
10/10 anonim válasza:
én még életembe nem voltam se bulizni 1. se családi programokon szal sztem tök mind1 csak ne úgy járj mint én ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!