Mit gondoltok egy olyan lányról, akire a lenti jelzők illenek?
Légyszi írjátok le,hogy az alábbi jelzők alapján mit gondoltok egy olyan lányról,akire ráillenek:
-Vállig érő,szőke haj
-Kék szemek
-Aki bántja azokat,akiket Ő szeret,annak tönkre teszi a társadalmi hírnevét(megalázza őket mások előtt...),emiatt tartanak tőle páran
-Osztálykiránduláson már 8 éves kora óta nem volt,mert nem szereti az osztályt,ahová járnia kell
-Átlagos test(167 cm,55 kg)
-Inkább csak étteremben eszik a szüleivel,de néha rendel otthonra valamit vagy a barátaival kajál(az anyukája nem főz)
-Évente többször mennek külföldre
-Szereti a drága,márkás dolgokat
-Ékszer,táska,parfüm és cipőmániás
-Hetente legalább egyszer nagybevásárlást tart a boltokban
-Népszerű,a barátai nagyon szeretik
-Szeret bulizni
-2 hetente jár szépítkezni(fodrász,kozmetikus,manikűrös)
-Sok mindent megkap a szüleitől,de kitűnő tanuló és a suli mellett rengeteg magánórára jár
-Facebook mániás
-Apple-fan(minden elektromos dolgán ott van az "almajel")
Ti mit gondoltok egy lányról,akire a fent említettek igazak?
Igen,rólam van szó,de én nem ilyennek gondolom magamat,csak páran ezt gondolják rólam...:S
A kérdésnek az az értelme,hogy az olyan emberek,akik nem ismernek jól(pl. mint a saját osztálytársaim....),azok mit gondolnak rólam,ha csak olyanokat tudnak,amiket az olyanok,akik nem szeretik/ismerik Őt.
Aki a legújabb iphone-al, legdrágább ruhákban, 1 tonna sminkben, műkörömmel feszít mindenhol, arról a legtöbb embernek megvan a véleménye...
Válság van mindenhol, mindenkinek adósságai vannak, idegesítő látvány egy ilyen ember...
A külsőd a leírtak alapján bejönne de nem úgy tűnik, hogy jól kijössz az emberekkel, ha egy egész osztályt utálsz. Nekem semmi bajom sincs azzal aki márkás meg drága cuccokat hord amíg nem dicsekszik vele mindenkinek (jó nekem is van pár, de nem minden ruhám)
Ha szeretsz bulizni az jó amíg nem azt csinálod mint sokan, hogy hetente a detoxig isszák-szívják magukat.
De a kérdésre válaszolva: attól függ melyik társaságban lennék. De azt én biztos nem hagynám, hogy megalázz :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!