Már bocs, de sztem 13 évesen nincs rászükséged. De ha neked van rá valami nagy-nagy okod, akkor menj be és kérdezd meg, nem néznek hülyének. Vagy vetess egy idősebb haveroddal!
2009. ápr. 30. 15:52
2/12 A kérdező kommentje:
van okom mert nagyon sokan utálnak... és ÉPPEN MOST JÖN HAZA ANYÁM!! és mondja hogy itt a központban roma fiatalok megtámadtak egy 13 éves lányt és mindent elloptak tőle 30 roma jelent meg 5 perc alatt és kettőt elvittek a rendőrök... meg mondta anya hogy szerinte csak engedéllyel lehet használni... sztem nem csak ami 20 g-nál nagyobb... nah ennyih :DD
2009. ápr. 30. 17:05
3/12 A kérdező kommentje:
jah az lemaradt hogy nem a romákról van szó... azok is viszont nagy részbe inkább magyarok csesztetnek... sőt.. csak ők... romák még sosem ártottak nekem...
2009. ápr. 30. 18:17
4/12 anonim válasza:
Mi az, hogy nincs rá szüksége? Mindenkinek van ebben a világban.
Engem is volt, hogy megtámadtak az utcán, de én bakanccsal védekeztem akkor. Viszont ez nem előnyös, mert a végén még én leszek feljelentve!
Vegyél nyugodtan, a gázspray - jól mondtad - 20 gramig nincs korlátozva.
Viszont tényleg csak akkor használd, ha támadnak!
Szerencsére nekem eddig csak kóbor kutyákkal szemben volt rá szükségem, ember mostanában nem támadt meg...
2009. ápr. 30. 18:45
5/12 anonim válasza:
Ha pesti vagy, akkor a Józsefvárosi piacon kíválóan föl tucc fegyverkezni, vipera, boxer, sokkoló, gázspray, amit csak akarsz, a személyit se kérik, és olcsóbb is mint a boltba :)
2009. ápr. 30. 20:54
6/12 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok
Bocs, nem gondoltam, hogy ilyen környéken laksz, én a mi környezetünkből indultam ki. Ilyen esetben Én viszont ajánlom neked a gázspray-t. Ne sajnáld rá a pénzed, vegyél olyat, ami biztosan hatásos!
2009. máj. 1. 10:05
7/12 anonim válasza:
sehánytól , mert elvileg illegális...(okos országban élünk), de beszerezhető könnyen, írták már hol keresd :)
2009. máj. 1. 13:44
8/12 anonim válasza:
Nem illegális. 20 grammig legális!!
2009. máj. 1. 14:40
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is ezekre gondoltam... csak kelletek mások is h megerősítsék!
2009. máj. 1. 18:40
10/12 A kérdező kommentje:
bátyám (rendőr) mondta hogy annyit tartasz otthon amennyit akarsz de nem lehet közterületen hordani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!