Hogy hívják ezt a "cuccot" és hol lehet kapni? (Lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Egyszer kaptam ajándékba valami szórólap mellé és nagyon jópofa, de sajnos kiszakadt.
A "dolog" olyat tud, hogy egy műanyag zacskószerű (kicsit keményebb) burkolatban van valamilyen "lé" meg egy fémdarab. Ha ezt a fémdarabot megpattintjuk, akkor ez a folyadék kikristályosodik és nagyon felmelegszik. Nagyon jópofa dolog :D Aztán egy idő után lehűl, de csak akkor változik vissza folyékonnyá, ha forró vízbe rakjuk.
Na ki tudja, hogy hívják ezt és hol lehet kapni? :D
2009. ápr. 30. 14:10
1/9 anonim válasza:
Azt hiszem, melegítő tasak a neve, a Rossmann-ban lehetett kapni 1-2 éve, talán most is.
2/9 anonim válasza:
én egy hónapja vettem a KIK(lakásdekorációs) nevű üzletben,jegesmedve alakút:)) én kézmelegítőnek hívtam,mert arra használtam.százforintos boltok,tesco,drogériák,JYSK áruház stb..ilyen helyeken keresd sztem..
3/9 anonim válasza:
én a napokba láttam valahol anyuval, gondolkozok rajt ah hol is és megírom, vagy ha hazajön megkérdezem tőle hátha tudja:)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2009. ápr. 30. 15:11
5/9 anonim válasza:
Mi is a KIK-be vettünk nem is olyan rég csillag alakút :) Párszáz forint...
6/9 Avalanche válasza:
Ilyet csomagoltak múltkor a tisztasági betéthez.. =D
Egyébként néhány városban lehet kapni a gyógyszertárakban, legalábbis én láttam ott is. =D
7/9 anonim válasza:
Nah közbe beugrott:D a tescoba láttam, az ugrálóköteleknél.
8/9 anonim válasza:
Én is a KIK-be(family center) láttam és vettem is egy szív alakút.(de sajnos a nevét én sem tudom).Szoktam a LIDL-be is látni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, arik vagytok :)
2009. máj. 2. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!