Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Számít nektek a külső?

Számít nektek a külső?

Figyelt kérdés

Hogy ki,hogy néz ki?? Hogy te hogy nézel ki?

Én eddig egész életemben szép akartam lenni,annyit stresszeltem,hogy nem vagyok elég szép,mindig a külsőmre

gondoltam,másokéval nem foglalkoztam de a sajátommal betegesen...

Sosem éreztem magam elég szépnek,nem bírtam elviselni,h

nem lehetek olyan amilyen akarok,nem lehetnek szép kék szemeim,vékony lábaim,szép színe a bőrömnek,szép dús a göndör hajam!!!

De rájöttem,hogy ez van ezt kell szeretni és elfogadni.

Mégha nehéz is... Megláttam a túlsúlyos embereket,

a fogyatékosokat és egyből megjött az eszem,örülnöm kéne,hogy egészséges vagyok! Ami persze sokkal fontosabb annál,hogy szép legyek!

Régebben meg lehetett bántani már egy rossz szóval a külsőmet illetően,de ma már rohad.tul nem érdekel sőt ki is nevetem azt aki ez alapján ítéli meg az embereket!

Persze fontos a külső az első benyomás terén és stb.

De aki szeret az úgy szeret,ahogy vagy! Aki meg csak a külsődért szeret az nem is szeret igazán...

Igazam van vagy nincs???

17/L

2011. okt. 10. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem a szépség a fontos. Elsőre sokkal többet ér az összbenyomás, az ápoltság, aztán később jöhet a rokonszenv és a belső értékek, amikor már beszélgettek.

Egy olyan embert képes vagy szeretni, aki talán nem szép, de "elmegy" viszont kedves, figyelmes, vicces, és jól érzed magad vele. És ezt az embert később már szépnek is fogod látni.

Viszont egy "jó kinézetű" suttyó bunkót, aki csak ki akar cseszni veled, közben meg imádja saját magát, az olyat inkább elküldenéd a fenébe. Nem? Hiába szép, azért csak nem mindegy hogy viselkedik.

Persze szépnek lenni jó dolog, mert akkor mindenki megnéz az utcán, és húdejó, örülhetsz. De ez ennyi, semmi több.

2011. okt. 11. 03:28
 12/17 anonim ***** válasza:
nem számít a külső,sokkal fontosabb mit takar a ruha,nagy didkók? jó valag? jöhet...
2011. okt. 11. 07:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen ma 03:28 tök egyetértek :D
2011. okt. 11. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Felőlem aztán lehet fiatal, öreg, szép, csúnya, cigány, zsidó, rocker, punk, rapper vagy akármi, ha jófej! Sokféle ismerőseim vannak tényleg. :D

Az a baj, hogy sajnos nem mindenki gondolkodik így... :/

Mondjuk ez a haverság, barátság dolog más, mint a párkapcsolat, ott már sokat számít az, hogy vonzónak találd a másikat.

2011. okt. 12. 01:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Szépnek lenni érdemes,

Szép nő mindig érdekes

2012. febr. 25. 06:10
 16/17 anonim válasza:
Lehet hogy ez kicsit hülyén fog hangzani ... de szerintem! nem az a legszebb lány aki annyit tőrődik a külsőjével hogy az már beteges. Én amikor tetszik egy lány nem érdekel hogy áll most a haja stb. hanem mélyen a szemébe nézek és úgymond "beleszeretek". (nem tom jól megfogalmazni miért bocsi)
2012. febr. 25. 09:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaránt fontos,mivel a külső megfog,a belső megtart,persze nem kell egy Adonisz legyen az illető,de fontos,hogy ápolt legyen.
2012. aug. 12. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!