Ha valaki azt mondja hogy érzi hogy nem sok van hátra neki az meg foghalni? ,
nem feltételn, én is érzem h nincs sok hátra de én a nemsok alatt évtizedeket értek:)
remélem nem valmi fontos hozzátartozód mondta, nem venném jó néven ha az én rokonaim mondanának ilyet..
ha babonás akkor lehet, mert az agy sok mindere képes..
A legtöbb ember akkor mond ilyet ha annyira elvan keseredve,hogy már csak ez jut eszébe..
Akik a halálukon vannak,azok érdekes módon pont az ellenkezőjét mondják.
A nagynéném májrákos volt.Úgy volt,hogy megműtik,de amikor felnyitották,nem csináltak semmit,hanem összevarrták.Nem volt értelme műteni,mert áttétes volt.Már minden belső szervezete tele volt rákos sejtekkel.Mégis halála előtt pár nappal mosolyogva mondta,hogy nemsokára meggyógyul,és újra dolgozni fog,és mesélte milyen tervei vannak.Az utolsó 2 napban tök boldog volt,mert nem érzett fájdalmat.
A keresztapámnál is hasonló szitu volt.Ő gége rákos volt.Az orvos keresztanyámnak megmondta őszintén,hogy nyugodtan hozzon cigit vagy italt neki,ne vegyük el a kis örömöt az életéből ami még hátra van.Az orvos szerint csoda ha megéri a karácsonyt.Végül halála előtt is arról beszélt,hogy nemsokára kikerül a kórházból,és milyen jó tervei vannak..De pár nappal később meghalt ő is...
Szóval nem kell aggódni egy ilyen mondatnál..Legtöbben fáradságból,vagy elkeseredésből mondunk ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!