Nem igazán. A könny egyszerűen keveredne a vízzel, tehát a klasszikus értelemben vett sírást nem lehet produkálni, plusz sírásnál általában az ember hangot is ad ki, szipog stb. amit víz alatt sintén nehéz. Plusz számolni kell a víz nyomássával is. És ha ez még nem lenne elég, az ember mentális állapotáát is figyelembe kell veni, a víz alatt egyszerűen nem szoktunk/tudunk koncentrálni a sírásra (pl: az agyunkat nem éredkli, hogy most szakított velünk a barátunk, ha éppen el van foglalva az úszással, meg a levegőkészlet beosztásával stb.)
Azt viszont nem tudom, hogy maszkban lehet-e sírni, de sztem abban sem, inkább csak könnyezni, ha pl sós víz megy a szemünkbe.
2009. ápr. 30. 12:12
4/12 anonim válasza:
kedves utolsó hozzászóló: attól hogy nem hallani és a víz elmossa a könnykeet attól még ha sírsz és lebuksz a víz alá akkor is sírni fogsz...evidens
2009. ápr. 30. 13:39
5/12 anonim válasza:
Az is evidens, hogy nagyívben kihagytad a mentális állapotra vonatkozó megjegyzést:P Próbálj csak meg sírni a víz alatt, hamarosan a légszomj lesz, ami leginkább fog érdeklni, nem a sírás. Márpedig, ha az ember szomorú, akkor nem 1-2 percig szokott sírni.
2009. ápr. 30. 17:09
6/12 anonim válasza:
egy darabig lehet. de, gondoljatok bele, ha sírtok, levegő után kapkodtok. képzeljétek el, ezt a víz alatt.....
2009. ápr. 30. 21:02
7/12 anonim válasza:
12:12-es és utolsó írta szerintem le a két legjobb "indokot"...
A vízben (persze mélységtől függően), olyan nyomás hat az ember szemére, ami miatt (szerintem) nem képes sírni, bár anatómiában nem vagyok ehhez eléggé otthon, de szerintem a könnycsatornákban jóval kisebb lehet a nyomás, mint a vízben, így legfeljebb a víz folyna be és nem fordítva, de leginkább szerintem az agy automatikusan gátolja, hogy a könnycsatorna kinyíljon...
2. Sírás közben valóban sokkal sűrűbben vesszük a levegőt, szóval tuti megfulladnánk...
2009. máj. 1. 11:46
8/12 anonim válasza:
De az is lehet hogy valaki utálja az életét és öngyilkos akar lenni.És ezért sír.Lemegy a víz alá és akkor ott megfullad.Sír és öngyilkos is lehet.Milyen praktikus.Nem?
2009. dec. 28. 12:03
9/12 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Csak nem érzed hogy könnyezel mert az is vízből van , ha az a fajta vagy hogy ha sírsz bedagad egy kipit a szemet akkor csupán azt érzed . :D Viszont ha valaki sír akkor elég bénán vesz levegőt (hirtelen levegőért kapkod) és ez víz alatt nem lenne vmi jó :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!