Szerintetek van olyan halálos gyógyszer, amit a gyógyszertárban kaphatok? Tehát pl összekeverek 3 gyógyszerfajtát és meghal az illető. (lent)
Figyelt kérdés
Csak tudományos alapon kérdem.A legismertebb halálos szer a ciánkapszula és kiváncsi vagyok,hogy lehetséges-e az,hogy kb ugyanolyan hatást váltson ki az ember ha összekever több gyógyszerfajtát,amit legálisan megvehet a gyógyszertárból.2011. okt. 10. 18:41
11/13 anonim válasza:
Kodein tartalmú tablettáktól meghalhat az ember ha sokat vesz be ilyenekből készítík a ruszkik az új herkát aminek krokodil drog a neve.
12/13 anonim válasza:
Azért mondjuk azt hozzátenném, hogy a legtöbb olyan gyógyszerbe, amiben van olyan hatóanyag, amelynek a túladagolása halálos lehet, (pl. codein) tesznek bele olyan más hatóanyagot, amelytől ha sokat veszel be belőle, meghánytat, tehát nem tudsz belehalni. :)
13/13 anonim válasza:
Nem akarok senkit elkeseriteni,de én 30 db altatót és szerintem 40 nyugtatót vettem be.Elaludtam tőle,a következő amire emlékszek hogy jött a mentő és kimosták a gyomrom,utána megint kiestek dolgok az emlékből,a következő amire emlékszek hogy a kórházba vagyok,infúzióra kötve.Masnap volt egy elbeszélgetesem az orvossal hogy csak akkor engedhet haza ha elállok ettől a dologtól hogy meg akarok halni. Más különben bent kell tartania. Aláírtam, néha nem tudom hogy jó döntés volt vagy sem.Mindenesetre élek. Ne akarj meghalni,bármilyen rossz az élet is, mindig van kiút minden gödörből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!