Eldugult lefolyó kitisztitása?
Ma már van olyan oldószer (azt hiszem sósavas), ami tényleg segít. Bele kell önteni az üveg felét a lefolyóba, benne hagyni egy éjszakán át és utána minden megy újra.
Ha nem, akkor megismételni!
Azért túl sokat ne költ ilyen "csodaszerekre",mert általában többet árt mint használ.
Gépi duguláselhárítás lesz a vége.
Szóval én csak olyat ajánlok, aminek a használhatóságáról én is meg vagyok gyözödve!
Közben utánanéztem: "DOMOL Rohrfrei Flüssig" a szer neve, egy folyadék tehát, ami semmi kárt nem okoz, még a csövek müanyag részeinek sem, én is már többször használtam.
Szuperül kitisztítja a lefolyót, csak be kell önteni 1/2 Litert és állni hagyni (a legjobb egy éjszakán át), de az üvegen már 1/2 órától igéri a hatást... Ha nem lenne elég, meg kell ismételni.
Tehát, ha az ember spórolni akar, akkor megéri inkább egy éjjelen át hatni...
Nem tudom, M.o.-on van-e ez a márka (én külföldön élek) és nálunk ezt csak a Rossmann-drogériánál lehet kapni, de a kémiai hatóanyaga "Natriumhydroxid", gondolom ezt meg lehet más elöállítóknál is találni.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!