Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Tesco Debrecenben nyitva...

A Tesco Debrecenben nyitva van május 1-jén?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 07:42
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Nincs! Minden munkaszüneti napon van ilyen kérdés. Akik a Tescoban dolgoznak ugyanolyan emberek, mint a többi, nekik is jár a fizetett ünnep. A kereskedelemben dolgoztam, és igazán bosszantó, hogy elvárták tőlünk, hogy éjjel nappal, karácsonykor, húsvétkor, mindig nyitva legyünk. Bocs, de egy napig lesznek zárva az üzletek, nem igaz, hogy nem lehet kibírni.
2009. ápr. 30. 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden zárva lesz kivéve az éttermek, éjjel nappalik... én is ma vásárolok be, méghozzá úgy, hogy ne is kelljen hétvégén se boltba mennem, tedd meg te is. Ha nagyon sürgősen kell valami holnap, egy benzinkúthoz is elmehetsz, igaz borsos áron, mert egy üveg kóla 400... ezért kell előre vásárolni.
2009. ápr. 30. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem tom hány éves vagy de évek alatt már tudhatnád hogy a multik meg a nyagyobb üzletek SOHA nincsenek nyitva ilyenkor!
2009. ápr. 30. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Had idézzem egy húsvéti kérdésből egy nagyon bölcs eladó válaszolót (nem úgy eladó, hogy meg lehet venni, hanem élelmiszereladó): "Nem vagyunk droidok! Nekünk is jár a szabadnap! Ha te otthon pihensz, akkor mi sem dolgozunk!"
2009. ápr. 30. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak még annyit, hogy teljesen egyetértek, és jogos az észrevétel, csak mondjuk ennyi erővel a benzinkutasok se dolgozzanak éjjel-nappal, meg a kocsmárosok sem, ők is ugyanolyan emberek, nekik is jár szabadnap.
2011. ápr. 30. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:

1) A munka ünnepe, tessék dolgozni.

2) Szerintem extra fizetésért bárki elvállalná, hogy dolgozzon.

3) Senki nem hiszi, h droidok, de az embereknek máskor nincs idejük vásárolni. Pl hétköznap 7-ig dolgozok/edzek, 8-ra hazaesek, valahogy este 9 felé nem túl jó dolog elmenni vásárolni.

2011. máj. 1. 12:40
 7/8 anonim válasza:
Nem értem a bolti eladók felháborodott válaszát a kérdés láttán...május 1 van és az orvosok,nővérek,ápolók, beteghordók, mentősök, éjjelnappaliban eladók, szakácsok, pincérek, ételkihordók, benzinkutasok,gyógyszertári ügyeletesek és még sorolhatnám mind mind dolgoznak a mai napon! Szóval nyugi van, nem kell sajnáltatni magatokat!
2011. máj. 1. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os akkor te dolgozz, ha ennyire akarsz. Az eladók is pihennének. Az életmentés az meg más eset kedeves 7-eske. De ti nyugodtan izzadjatok elsején a munkában, mert ti szeretnék ilyenkor is dolgozni. Na de szerintem inkább a f*szotokat veritek mint dolgoztok.
2013. máj. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!