Hogyan/milyen korulmenyek kozott szeretned le elni az eletedet?
Egy tanyán szerető férjjel és sok gyerekkel.
Ha pedig megunjuk a természetet fel a pesti lakásba és irány "pörögni"!
Most 13 éves lány vagyok.
1., Jövőre leszek nyolcadikos, utána a helyi gimnáziumba szeretnék továbbtanulni.
Mindenképpen leteszem a közép- vagy felsőfokú nyevvizsgát angolból és németből (Jelenleg mind a két nyelvet tanulom.)
Szívesen megtanulnék még pár nyelven beszélni, például olaszul, franciául és kínaiul.
Gondolkoztam már azon is, hogy
- "Mi leszek, ha nagy leszek?" / Elsősorban felnőtt :D \
- Pontosan nem tudom, de ezek közül fogok választani:
tanítőnő, műsorvezető, tévébemondó, nyelvtanár, tolmács, idegenvezető, újságíró.
2., Szeretnék Magyarországon belül élni, mert ide születtem, és nagyon szeretem ezt az országot. (Ha valami miatt nem sikerülne itthon maradnom, akkor Ausztriába / Németországba / Angliába / Ausztráliába költöznék el.)
Egy csendes kis erdő szélén szeretnék élni, egy rönkházban. A ház mellett erdő lenne, és kis patak csobogna. Minden reggel madárcsicsergésre ébrednénk. Ebben a házban a férjemmel, a gyereke( i )mmel és az Édesanyámmal szeretnék élni.
Tartanánk háziállatokat / lovat, kecskét, tehenet, baromfit / is.
3., Egy gyönyörű esküvőm lesz, habos-babos, fehér ruhában, természetesen templomban. Igazi "falusi" jellegű lakodalom lenne, legalább 100-200 vendéggel.
A férjem minimum 5, maximum 15 évvel legyen idősebb nálam. Legyen kedves, megértő, türelmes, jó apa / férj, szeressen kirándulni / túrázni / utazni, és nem utolsó sorban legyen csinos, jóképű, tiszta, káros szenvedélyektől (cigaretta, alkohol, drog) mentes.
Nászútra egy szép hegyi falucskába mennénk, ahol nekünk kell előállítani az élelmet: sajtot, tejet, vajat "készíteni", péksüteményt sütni, stb. stb.
4., Minimum 1, maximum 3 gyermeket szeretnék, de ez sok mindentől függ.
Fiúnév:
Flórián
Lánynevek:
Rozália, Lola, Janka.
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!