Hogyan ismerhetek meg egy Forma 1-es pilótát?
20:08 igen felismerni de úgyis helyes hogy ha azt mondjuk hogy megismerni,bár ez csak akkor helyes hogyha személyes találkozásról van szó,fényképnél már nem helyes szóhasználat lenne.
kérdező te meg ne legyél már debil.Brazíliában lakik mit akarsz te tőle?
komolyan azt hiszed hogy érdekelnél egy másodpercig is egy forma 1es pilótát.ezt te sem gondolhatod komolyan.
olyan nőt választanak amilyet karnak esélyed nincs idegenként meg,nézd meg hamiltont.
micsoda csaj van nicloe scherzinger személyében.
gyönyörű,híres,gazdag,menő hogy úgy mondjam.
és te mivel tudnád lenyűgözni,mivel tudnád elérni hogy akár a leveledre válaszoljon? szerintem semmivel még akkor sem ha szép vagy
ha csak barátja akarsz lenni az sem menne,ez nem így működik hogy írsz valami levelet neki és ő meg felfigyel rád és aztán már itt fog nálad szalonnát sütni havonta 1x.
egyébként is tegyük fel hogy tényleg visszaírna és megkérdezné hogy miért akarsz a barátja lenni,mit mondanál neki? azért mert menő dolog lenne a haverodnak lenni vagy mit?
felejts el az ilyen álmokat és élj mi közöttünk egyszerű (halandó) hétköznapi emberek közt.
én pl. /viccen kívül/ Dózsa György rokona vagyok,pontosabban Dózsa György testvére nagymamám ükapja volt. és ez mégis kit érdekel? barátaim nem is tudják mert nem mondom,mert én érezném kínosan magam ha elmondanám,úgy hangzana mintha érdekesség helyett felvágnák vele,ezért inkább nem is mondom el.
neked meg lenne egy rakás áll barátod ha tényleg F1 es pilóta lenne a barátod. mert téged magasról leszarnának és csak kihasználnának hogy közel kerüljenek a hírességhez.
biztos fantasztikus érzés lenne.
most ha hiszed hanem de kb. ugyan úgy gondolkodunk a cél kitűzésekről és eléréséről.
a különbség csak annyi hogy félre értettem a kérdésedet mert nem volt teljesen egyértelmű hogy mit akarsz az f1 pilótától.
ha azt írtad volna hogy csak élőben akarod látni testközelből az már mindjárt más,az reális cél.
nekem is van célkitűzésem is teszek is érte nem is keveset.
sok sikert a célod beteljesítésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!