Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már hogy fosnod kellett...

Volt már hogy fosnod kellett és nem bírtad ki a wc-ig, vagy fingottál és közbe beszaladt?

Figyelt kérdés
Mi lett belőle?
2011. okt. 5. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem tavaly az volt, hogy amikor felkeltem reggel, akkor elkezdett mindenfle hangokat kiadni a gyomrom, majd éreztem, hogy finganom kell. fingottam, és...(ezt a részt sztem sejted). szerencsére csak a pizsamám lett olyan. este anyá és apa elmentek valahová, és akkor kimostam a pizsimet. ennyi. de az nagyon szar volt, mert elkaphattam valami vírust és 2 hétig ment a hasam. 2010 karácsonya és 2011 év eleje körül volt ez. pont az ünnepek alatt. szerencsés, mi?
2011. okt. 5. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meloból jöttem haza éreztem hogy kell de nem foglalkoztam vele. Hát a buszt lekéstem következett 20 perc várakozás de már alig birtam jöttek a pukik, haza felé még kb 20 perc de a sofőr minden sz@r miatt megállt ráadásul olyan az ut ami kiráz belöled mindent :D szal mindent össze vetve szörnyü volt hazáig kibirni. De volt még meglepi 9diken lakok rossz a lift olyan sprintet nyomtam és épp hogy beértem a wcre :DDD
2011. okt. 5. 17:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Érdekes sztorik, várom a továbbiakat, nyugodtan írjatok, itt senki nem ismer fel.
2011. okt. 5. 19:14
 4/10 anonim válasza:
84%
mentem haza felé..éreztem nem bírom elkezdtem szaladni ahogy szaladtam befingottam ehogy fingottam jött a fos is szaladtam..rövid gatyában voltam lefolyt a lábamon a sarkamig..ahogy futottam felcsapódott a hátamra, mire hazaértam csupa fos volt a hátam a hajam ...szerencsétlen eset..
2011. okt. 7. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

voltunk biciklizni ... illetve fagyizni ... kb.5 km a távolság a lkahely és a fagyizó között . félúton már kellet .

Visszont a ház előtt már nem tudtam tartani . szóval "enyhény" lef0stam a biiklit illetve a ház előtt ott volt egy sz4rkupac :D

13/F

2011. okt. 7. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
mi lenne ha valaki kinyomozná az IP címeket és kirakná fészbúkotokra
2011. nov. 4. 02:45
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
AZ gáz lenne.. .
2011. nov. 4. 11:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem lenne az gáz, bárkivel megesik az ilyen :D
2011. nov. 4. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
de azért ezt nem akarnám senkinek sem elmondani, még a legjobb barátomnak, családomnak sem... senkinek! itt is csak azért mertem leírni, mert ez az oldal névtelen. :)
2011. nov. 5. 12:36
 10/10 anonim válasza:
6/9 nem vagyok regisztrálva a facebookra te majom.
2013. szept. 17. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!