Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akarnál szupererőt? Ha igen...

Akarnál szupererőt? Ha igen milyet szeretnél?

Figyelt kérdés
Képzeld el , hogy van egy injekció amit ha beadnak a személyiségedtől függöen kapnál egy szupererőt ! DE!! 50 % az esély hogy belehalsz és 50 % hogy túléled. Bemernéd adni ?
2009. ápr. 28. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
igen és olyan ero kéne ami kiuzi az emberekbol a szomoruságot oroké
2009. júl. 14. 22:54
 12/14 A kérdező kommentje:
:)Ez szép.
2009. júl. 15. 09:38
 13/14 anonim válasza:

Én óriási agykapacitást és felfogóképességet szeretnék. Jó lenne mindent első látásra/hallásra/olvasásra megtanulni.

Emellett gondolatolvasás és sebezhetetlenség se lenne rossz. :P

És (bár még elég fiatal vagyok) gondolkodás nélkül beadnám.

2009. okt. 10. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha lenne egy ilyen lehetőség akkor én olyan erőt szeretnék, hogy halljam a fák, növények és az állatok hangját, gondolatát, és megértsem. :)

De ha itt lenne a kezemben az az injekció a páratlan lehetőség ellenére sem adnám be.Nem tudhatom hogy a döntésem milyen nyomot hagyhat az életemben(persze ha túlélném), azt sem tudom hogy valóban örülnék e ennek a képességnek. Inkább vállalom azt a kockázatot hogy örök életemre megbánom, hogy itt volt a lehetőség és nemet mondtam, mint hogy esetleg meghaljak és ezzel megkeserűsítsem szeretteim életét, vagy hogy olyan erő birtokába kerüljek, amit esetleg egy idő után megbánok.

Lehet hogy a növények, és az állatok hallása nem olyan nagy szám, attól még elővigyázatosnak sem árt lenni. :)

2014. ápr. 16. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!