30 évesen (ffi) mihez vagy már 'öreg'? (idióta válaszoktól kíméljetek)
Ahhoz, hogy majomként kövessem a divatot. Nem vennék fel olyan nadrágot, aminek az ülepe a térdemnél van, mert nevetségessé tenne...
egyébként nem érzem öregnek magam :)
32/F
30/N vagyok (kapcsolatban, nem élünk együtt, nincs gyerek). Én a választóvonalat nem az életkorban látom, hanem abban, hogy vannak-e szakmai (esetleg tanulmányi) terveid, van-e párod, együtt élsz-e már valakivel, illetve a még nagyobb határvonalat abban, hogy van-e gyerek. (Taszítanak a rendszeresen kocsmába járó családapák, a folyton párjuk nélkül bulizó férjek.)
Szeretek még kocsmázni, de a rendszeres bulizásról magamtól szoktam le, mert bizonyos szakmai célok előtérbe kerültek, inkább ezekre fordítok időt, energiát, és nem a másnaposan fekvésre :D - és ha van szabad időm, inkább töltöm kettesben a párommal. De ezt magamtól kezdtem így érezni, és nem azért, mert valaki azt mondta, hogy 30 évesen ezt illik vagy nem illik.
Amit írtak a többiek, pl. félrelépés, minden nap berúgás - ez szerintem 20 évesen is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!