Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 30 évesen (ffi) mihez vagy...

30 évesen (ffi) mihez vagy már 'öreg'? (idióta válaszoktól kíméljetek)

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Csak ugyanazokhoz, amihez 18-20 évesen. A 30. életév betöltése NEM KÖTELEZ SEMMIRE!!! Ugyanúgy "fiatalembernek" számítasz, mint 20 évesen.
2011. okt. 5. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem öreg vagy ahoz hogy napi szinten berugva légy,bőven elég max.heti egyszer:-) Öreg vagy ahoz hogy févállról vegyél kacsolatokat,lassan itt az ideje az igazit keresni,akiről ha kiderül hogy mégsem az,már öreg vagy ahoz hogy össze vissza csald és elfelejts szólni neki a gondokról.
2011. okt. 5. 10:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmihez. Utálom, amikor a 30 és 30 felettieket elássák, mert nem a kor számít, hanem, hogy belül milyen vagy. Én 35 vagyok, a férjem 37, megjegyzem mindig fiatalabbnak néznek minket, de a lényeg, hogy még most sem komolyodtunk meg és nem is tervezzük. Tudunk élni, mindenben benne vagyunk, bulizunk, jól kijövünk fiatalabbal, idősebbel. Nem jut eszembe semmi, amit ne tehetne meg ez a korosztály, ha van hozzá habitusa. A minap az egyik kérdésnél egy nőt jól lehordott valaki, hogy 36 évesen már ne akarjon gyereket. Ez nem is kapcsolódott szorosan a témához, valamint miért ne akarjon ha számára most jött el az ideje? Ha egészséges, semmi akadálya. Ok, tudom, most itt a kérdésben férfiról van szó, de azt hiszem a lényeg ugyanaz.
2011. okt. 5. 10:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 éves férfi vagyok, de nem érzem magam semmihez se öregnek, te se vagy az. Mondjuk rózsaszín órát/pólót, stb nem hordanék mint a mai tinik. :D
2011. okt. 5. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy majomként kövessem a divatot. Nem vennék fel olyan nadrágot, aminek az ülepe a térdemnél van, mert nevetségessé tenne...

egyébként nem érzem öregnek magam :)

32/F

2011. okt. 5. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

30/N vagyok (kapcsolatban, nem élünk együtt, nincs gyerek). Én a választóvonalat nem az életkorban látom, hanem abban, hogy vannak-e szakmai (esetleg tanulmányi) terveid, van-e párod, együtt élsz-e már valakivel, illetve a még nagyobb határvonalat abban, hogy van-e gyerek. (Taszítanak a rendszeresen kocsmába járó családapák, a folyton párjuk nélkül bulizó férjek.)

Szeretek még kocsmázni, de a rendszeres bulizásról magamtól szoktam le, mert bizonyos szakmai célok előtérbe kerültek, inkább ezekre fordítok időt, energiát, és nem a másnaposan fekvésre :D - és ha van szabad időm, inkább töltöm kettesben a párommal. De ezt magamtól kezdtem így érezni, és nem azért, mert valaki azt mondta, hogy 30 évesen ezt illik vagy nem illik.

Amit írtak a többiek, pl. félrelépés, minden nap berúgás - ez szerintem 20 évesen is gáz.

2011. okt. 5. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!