Szerintetek milyen név a Veronika? Mit gondolsz a névről?
Figyelt kérdés
Nekem egyre jobban bejön.2011. okt. 4. 22:05
11/13 anonim válasza:
Nekem vv Veronika ugrik be amúgy tetszik
12/13 anonim válasza:
Engem is Veronikának hívnak. Kisebb koromban utáltam, már azért hozzászoktam. Nekem igazából tetszik a Veronika. De a becézéseivel nem vagyok kibékülve. A Vera nekem túl durva, a Vercsi túl gyerekes (pl egy 15éves lánynak elég bénán hangzik ha így szólítják)a Nikáról egy isten jut eszembe,ráadásul bután is hangzik.Egyedül a Veca, Verus,Veru és a Roni tetszik. :)
13/13 anonim válasza:
Nagyon szép név,csak sokan el tudják csúfítani,mert a Vera az nem Veronika.Az külföldön egy önálló másik név Mo-on becézik csak így.Nem tetszik mikor valakit Gizikéznek,meg Katikáznak a szép neveket,mint pl.a Veronika lerövidítik Verázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!