Miert olyan nagy divat a 11-25 éves korosztályban az alkoholizmus? Mibol telik nekik rá? Mi ertelme?
Figyelt kérdés
pl most az 1 ik ismerosom kiirta hogy
ajjjhh de berugtamm tegnap <3...
én annyit irtam hogy nagy dicsőség
erre elkezdte hogy csak 1 szer 18 az ember meg hogy mi közöm hozzá sőőt! képzeljem el hogy még hányt is...
ebben mi a nagy dicsőség???
2011. okt. 4. 21:16
12/17 anonim válasza:
"te biztos jobban tudom" ??? Bocs de felhívnám a figyelmed a kérdőjelre a mondat végén. És ha tudni akarod az azért van ott mert elöttem irták hogy mert piásan jobb bulizni és kérdeztem hogy akkor drogosan még jobb e? Amúgy nem szokásom drogosan bulizni, meg piásan se.
13/17 anonim válasza:
én voltam az a bizonyos előtted szóló és pont azért válaszoltam vissza,mert nem kellenek a provokáló drogos kérdéseid... nem drogozásról volt szó
14/17 anonim válasza:
"sztem meg kapja be az összes amelyik iszik... tanulniuk meg ember modjára viselkedniük kéne" ez elég alacsony szellemi színvonalra utal... hány éves vagy kedves kérdező ? :)
15/17 A kérdező kommentje:
24
miertvallna alacsony szellemi szinvonalra???
ezis csak itt ebben a ratyi országban divat
sok suttyó kis p.cs akit anyuka pénzel ezzel menőzik arcoskodik... huu de kemeny vagyok mert jack danielst iszok meg mindegymilyen whiskeyt (ami mellesleg sz.r)
nézzetek meg mondjuk németországot,finn.,dániát
alkoholizmus nyomelemekben sincs
és akkor még nembeszéltem mondjuk törökországról!!!
bekaphatjatok mindannyian!!!mennyire gyulolom ezt a sz..os országot....
2011. okt. 5. 23:41
16/17 anonim válasza:
az vall alacsony szellemi színvonalra, ahogy most is beszélsz..."bekaphatjátok mindannyian"...általánosítasz... én válaszolok higgadtan, te meg bunkón válaszolsz 24 éves létedre... ha ennyire utálod ezt az országot akkor miért nem mész el? minek foglalkozol ilyenekkel miért nem törődsz a saját életeddel ?
17/17 anonim válasza:
Nehéz úgy törődni az saját életeddel ha pl zavarnak ha állandóan érzed az cefre szagot hallgatod a horkolást látod az okádást és az ordítozást... egyébként furcsa, hogy az időt csak bulival seggrészegen önkívületi állapotban lehet eltölteni... jó lenne ha lenne más módja is a szórakozásnak mert amúgy tényleg elég fárasztó állandóan azt hallani h te h bebasztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!