Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez amúgy most miért is volt?

Ez amúgy most miért is volt?

Figyelt kérdés

Tetszett nemrég egy fiú az osztályból..ez kiderült..amikor kiderült úgy éreztem,hogy kerül..pár nappal később rájöttem,hogy magasról leszarja az egészet barátnak jó vagyok másnak nem..ezt elfogadtam..mostmár más tetszik..

A lényeg,hogy töri órán leveleztünk a Petra nevü barátnnőmmel..benne maradt a táskájába..a fiú aki tetszett..kivette..elolvasta..és odament,ahhoz a fiúhoz aki most nekem tetszik..és azt mondta,hogy én szerelmes levelet írtam neki..

bejött kértem tőle a levelet..azt mondta odaadja,hogyha adok neki egy szál cigit adtam..ő is odaadta a levelet..

aztán bejött a fiú osztálytársa az osztályterembe ahol éppen voltunk,hogy én mégis milyen óvodás vagyok már,hogy szerelmes levelet írok,meg ilyenek..már az egész suli erről besdzél..stb.

minek csinálta ezt??

2011. okt. 4. 20:07
 1/2 anonim válasza:

mert PASI.

ki akar veled b*szni. azért :) hidd el nekem is volt már sok ilyenben részem. hány éves vagy?

23/N

2011. okt. 4. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
15:D
2011. okt. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!