Valaki lefordítaná nekem?
Eger eyg történelmi város, amely Magyarország északi részén helyezkedik el.
Jobban szeretem a várost, mert ott több vásárlási lehetőség van.
A városháza elött van egy emlékmű.
Egy lakóház 2. emeletén lakunk eg yösszkomfortos kétszobás erkélyes központi fűtéses lakásban.
Megjavítattuk a mosógépet és a porszívótis.
A fölszinten van egy nappali egy konyhával szemben a dolgozószoba pedig a spájz mellet van.
Az öcsémmel osztom meg a szobát ahol van két ágy egy írósaztal az ablak elött,egy szekrénysor a falnál, egy könyvespolc az ajtó mögött, padlószőnyeg a padlón és poszetrek a falon.
Morszerűsítened kéne a konhyád tedd az asztalt a székekkel középre, a hűzőz pedig tedd a konyhaszekrény melé.
A lakótelepek zajosak, szennyezettek és nincs elég fa bennük.
Ha házat akarsz venni,kölcsönt kell kérned a banktól.
Angolra kéne!
Eger is a historic city which is located in northern Hungary.
I prefer the city because there are more shopping opportunities.
It's a monument in front of the town hall.
We live on the 2. floor of a dwelling-house with two rooms with a balcony floor yösszkomfortos eg central heating your home.
We had repaired the washing machine and a vacuum cleaner also.
The housing estates are noisy, dirty, and there is not enough wood in them.
egy párat kihagytam, remélem érted, melyikeket!
If you want to buy a house have to ask for a loan from the bank.
Eger is a historical city, that is located in North-Hungary.
I prefer the city, because it has more shopping possibility.
There's a monumet in front of the town hall.
We're living on the second floor of a flat, which has central heating, fully equipped two-bedroom with balcony.
We have repaired the washing machine and the vacuum cleaner too.
Hát ezt a mondatot nem tudom, kicsit lehagytad a vesszőket szóval kétféleképpen is értelmezhetem. (Amúgy is jobban kéne figyelned a helyesírásra.)
Bocs tovább nincs kedvem, azért ne velünk csináltasd a házidat, gondolkozz kicsit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!