Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma valami maró anyagot öntötte...

Ma valami maró anyagot öntöttek a ruhámra, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Ma séta közben valaki hátulról valamilyen maró anyagot öntött rám, szerintem hypo volt, a szaga alapján. És csupa folt lett tőle a ruhám. Mire hátranéztem már nem láttam semmit illetve azonnal nem is tudtam, hogy mi az, mert csak később látszottak a foltok ott ahová az anyag került. Hallottatok már ilyet? Kellene azt valahol jelenteni?
2011. okt. 3. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mik vannak.. Ki lehetett ez az elmebeteg???
2011. okt. 3. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:

A legközelebbi rendőrkapitányságon a recepciós hölgynél kell jelentést tenned. Viszont arra figyelj, hogy az eset után max. 48 órán belül tedd meg, mert ez után már 1% körüli a valószínüsége annak hogy elkapják a hypós merénylőt.

http://www.youtube.com/watch?v=vjibKH1ZZG4

2011. okt. 4. 01:07
 3/6 anonim ***** válasza:
mi is mennyit hülyültünk kiskoromba,orvosi fecskendővel felszívtuk a hipót majd egy laza ujjnyomással pár cseppet ráspricceltünk az áldozatra
2011. okt. 4. 02:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Hülyülésnek kicsit erős, főleg hogy egy nagyon drága kosztüm volt rajtam, ami teljesen tönkrement...
2011. okt. 4. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Rongálásnak minősül, esetleg testi sértéssel kombinálva.

Mondjuk esély nem sok van, de ha rendszeresen csinálja az elkövető, akkor talán tesznek valamit, hogy elkapják.

2011. okt. 4. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

,,Ma valami maró anyagot öntöttek a ruhámra, hogy lehet ez?"

Úgy lehet, hogy akkor valaki maró anyagot öntött a ruhádra, kiscsillag.

2011. okt. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!