A sims medievalban hogy lehet több ember?
Figyelt kérdés
Ha sims medievalban ez emberkém már összeházasodott egy csajjal, az igaz hogy hogy ott maradt, de nem tudom irányítani? Mit kell vele csinálni hogy irányítani tudjam (mert láttam olyan videót ahol valaki váltott a nő és férfi közt). Hogy lehet hogy a nő gyereket szüljön?2011. okt. 2. 19:10
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem tudom ,csak annyit hogy úgy lehet gyereket szülni, hogy vagy a csajt, vagy a fiút pihenésbe lefekteted (Relax), és a házastársára rá mész és ott van hogy valami " WooHOO, vagy ha nincs, akkor ott van angolul hogy kérje meg hogy csatlakozzon, csak most nem ugrik be.
2/2 anonim válasza:
Úgy lehet több ember, hogy egy küldetésbe több embert raksz. De az az 1 plusz ember csak arra a küldetésre marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!