Buszon dumálni egy baráttal, vagy ülni egyedül és zenét hallgatni szerettek inkább?
Hát, ha nincs mellettem egyetlen barát sem, mikor utazok, csak azért, h beszélgethessek, nem hívom föl egyiküket se. :D
De társaságban szerintem illetlenség zenét hallgatni, főleg fülhallgatón keresztül.
Nem szeretek buszon beszélgetni, mert általában keveset utazom és komoly témát nem érdemes felhozni arra az 5 percre. És mindenki hallgatózik így kb. csak az időjárásról beszélhetünk!
Távolságin lehet beszélgetni, ahol "intimebb" a légkör, mert a 2 ülés úgy külön van és mégse hajol mindenki az arcunkba.
Én zenét hallgatni szeretek inkább, persze helyijáraton, nem érdemes, mert egy dal ha végigmegy nekem annyi idő alatt :) Távolságin viszont nagyon jó ülni és zenét hallgatni.
Velem általában az van, hogy mivel nem vagyok egyedül így nem veszem elő az mp3at, de más meg előveszi és hallgatja. Én meg ott ülök magamban... :s hát tényleg illetlenség.
De sokat írtam...
Röviden: az jó, amikor baráttal utazom hosszú úton, távolságival és akkor zenét hallgatunk, de néha kikapcsoljuk és beszélgetünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!