Elestem, egyenesem a combom felső részére. Lehet valami bajom? SOS
Ültem a fitball labdámon (na jó, kicsit ugráltam is rajta), és aztán egyszer csak valahogy az oldalára csúsztam, én meg leestem a kemény padlóra, a lábamra. Konkrétan a combom felső részére. :( Fájt, de most már elmúlt, csak nehezen tudok járni, mert ilyen tök fura rossz érzést érzek ott ahol bevertem a lábam.
Azt olvastam, hogy a combcsont olyan kemény mint a beton.
Szerintetek lehet valami bajom? Érezte már valaki ezt a fura rossz érzést? Leginkább olyan, mintha az ízület... puff. Behorpadt volna :D
Tudod röntgent nem tudunk csinálni...
De gyanítom nagy bajod nem lehet, mert akkor ráállni sem bírnál...
Neked az agyad horpadt be nem az izületed...
Röngen ;)
Jaj ne, nem akarok kórházba menni! Mondjátok most, hogy hülye vagyok, de félek az orvosoktól :D
Am egyre jobb, javulgat az állapotom.
De ha valaki tud még vmit, az ossza meg légyszi, mert szeretnék biztosra menni.
Ne haragudj, de basszus tényleg hülye vagy, ha félsz egy röntgentől:D
Az kb 1 órás várakozási időt jelent, egy 3 perces procedúrát igénybe vevő vizsgálattal, aztán ha nem tört el maximum felírnak egy krémet amivel kevésbé fog fájni, hamarabb gyógyul.
Ha véletlen eltört volna, akkor meg nagy bajod lehet belőle ha nem csinálnak vele semmit...
Befeküdni ezzel meg tuti nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!