Ha tálcáról szívtak fel valamit, aztán cigiztek, akkor az füvezés volt azon a házibulin?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 08:03
1/9 anonim válasza:
Tálcáról fűt? Azt belesodorják a cigibe.
Talán kokain lehetett.
2/9 anonim válasza:
nem dehogy! csak sütőport toltak, ma az a menő, a cigi azért kell utána, hogy lenyomja a bélflórát
3/9 A kérdező kommentje:
Milyen bélflóráról beszélsz?
2011. okt. 1. 08:53
4/9 A kérdező kommentje:
Első köszönöm.Saját tapasztalat amúgy vagy ismered a drogokat távolból?
2011. okt. 1. 08:55
5/9 anonim válasza:
"Első köszönöm.Saját tapasztalat amúgy vagy ismered a drogokat távolból?" megnézett 2 amerikai filmet ;)
6/9 anonim válasza:
lehetett,kokain,spuri,ex porrá zúzva,
A fű az olyan mint valami szárított trágya :) zöld növény magvakkal,és rettenetesen büdös...Mikor szívják akkor is nagyon büdös és lehet érezni...
7/9 anonim válasza:
meg egyáltalán az alap műveltséghez hozzátartozik. minden gyereket megtanítanak általánosban mit kerüljön el... egyébként nem gondolod, hogy ennek nem a szerelem-szexnél a helye?
8/9 anonim válasza:
Heroinfüggő voltam, 4 és fél éve tiszta vagyok.
De még mindig nem vagyok a régi, az orvosok szerint még több év (!) is lehet, amíg helyrejövök.
Nagyon megbántam, az egész életemet elcsesztem vele. Most kezdek kijönni a gödörből, a hernyó tönkretett mind testileg, mind lelkileg.
9/9 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:27
Gratulálok ,hogy tiszta vagy és hogy volt erőd letenni!!!
Sok sikert a továbbiakban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!