Van szleng a szeretlek szóra?
Figyelt kérdés
ha tudtok ilyet irjátok le. Én a "cejzlek" szót ismerem a szeretlekre. ilyeneket szeretnék még tudni2009. ápr. 27. 17:27
1/11 anonim válasza:
Láwollak, cejizlek, szeretve vagy, imádás beléd, cejjikézlek, Love!, Zsötem (ez franciául van, az osztálytársaim sokszor használják, nemtudom hogy írják.) Nálunk ezek a szlengek, de én utálom őket!
2/11 anonim válasza:
a szeretlek szót ki kell mondani mert a rövidítések undorítóak, és nincs is akkor jelentőségük illetve hatásuk
3/11 anonim válasza:
2. válaszolóval értek egyet!
A szeretlek szót ki kell mondani teljesen! Nincs mese! :P
F/17
4/11 anonim válasza:
Megírtam a választ, de vmiért nem látom. :/
Szóval csapó2!
Párom testvére (20/L) a szerizleket szokta használni, de nekem ettől futkos a hátamon a hideg.
27 éves vagyok, úgy gondolom, h értéke csak a "szeretlek"-nek van.
A zsötem pedig je t'aime. :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem aki szlenget használ, nem is szerelmes igazán,vagy csak nem meri kimondani azt a szép szót. Én is undorodok az ilyen szlengektől, és rövidítésektől.
7/11 anonim válasza:
jójó, nem akarok beleszólni.., de ezek nem szlengek.
8/11 anonim válasza:
Én ha bevágom a barátomnak az ártatlankislányt, akkor általában egy hosszan elnyújtott szercsiiiiit szoktam mondani.
De van még olyan, hogy láv beléd satöbbi :D De ezeket csak hülyülésből szoktuk mondani, általában kimondjuk, hogy szeretlek (:
9/11 Gallits Gábor Csaba válasza:
Van az a szó is,hogy kamázlak,de szerintem is úgy az igazi és a legszebb,ha kimondjuk,hogy szeretlek.
10/11 anonim válasza:
Csipázom a búrád!
Egyébként ki kell mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!