Hol találok olyan oldalt ahol a witch magazin 1 számától az tolsóig eltudom olvasni? Köszi♥xdlol
:)Tök jó, remélem hamarosan felkerül a többi rész is!
Én esetleg tudnék segíteni, de a 30-50. szám közöttiekben, az meg még messze nem aktuális.
Szia!
Én vagyok, aki szerkeszti az oldalt. :)
1-től a 109. részig mind megvan, úgyhogy nem kell izgulni. Folyamatosan töltöm fel őket.
Ma pl. a 10. részt is elolvashatjátok magyarul!
Ha valahol nem stimmel a képek sorrendje, vagy a becsillanás miatt nem látszódik a szöveg, akkor azt tessék nekem kommentben jelezni! ^^
Köszönöm
Sziasztok!
A witch magazin 11. száma is fent van már az oldalon!
^^
Ha ott alul rányomtok a "feliratkozás a webhelyre" akkor nem maradtok le semmiről.
FIGYELEM!
A mai napon felkerül a witch újság 14. száma is!
Nah ki olvassa már a sztorit?
Én olvasom, mert nekem pár szám kimaradt az elejéről, aztán majd a 65-től nincs meg csak, azt hiszem.
Köszönjük a feltöltést. :)
Örülök hogy olvasod.
Igazán jó sztori szerintem.
Én imádom még most így huzsonéves fejjel is. :D
Nagy nehézségek árán sikerült begyűjtenem 109. számig, onnantól lesznek nehézségek.
Na meg azt nem tudom,hogy meddig adták ki.
És 135-ödiket tudom uccsónak,
jah és hogynem adták ki az összes olasz számot.
SZIASZTOK!
a witch magazin már olvasható a
www. witch-magazin. blogspot. com oldalon.
Már a 24. részig fent vannak. Jó olvasást nektek! ^^
Igen. Most került fel a 46. rész.
109-től pedig folyamatosan keressük az újságokat, sajnos tovább már nincs meg nekem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!