Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cikkről? Egy kis vitára és diskurzusra bocsátanám. (Elsősorban a hölgyeket. )

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 28. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"A modern kor, a nők munkába állása, a feleslegesen városba kényszerítettség szétverte ezt a miliőt, és elhozta az összeomlást."

Fú ez nagyon nagy hülyeség... De az egész cikk logikátlan és összefüggéstelen. Tényleg nincs mögötte sem tapasztalat,sem tudás se semmi. Csak egy összeollózott valami,amit a "szerző" megpróbált összefűzni...

Nem tudok igazából ezzel vitázni. Annyi a hozzáfűzni valóm, hogy nem csodálom, hogy mindenki elmegy külföldre, de a bizonyos külföldi országokban, ahol pusztán cseléd munkával is lehet jó színvonalon élni( amit Mo-n csak minimum diploma,protekció és szerencse által lehet megkeresni egy alsóbb vezetőként egy multinál), az egyrészt arra is visszavezethető, hogy náluk nem volt 150 évig török megszállás és még sorolhatnám mi egyébre lehetne visszanyúlni...

A cikk nem igazán tudta kiboncolni a család vs karrier témáját...

2011. szept. 28. 16:40
 12/16 anonim válasza:
100%
Jajjj, persze, akkor is dolgozott a nő ugyanúgy, kapálni ment a földre, meg ilyesmik. Aki inni akart, az akkoriban is ivott, aki verni akarta a feleségét, meg a gyerekét, az akkor is verte, aki öngyilkos akart lenni, az akkoriban is megtette... Aki meg nem ilyen, az se most, se máskor nem lesz ilyen, és ennyi. Ha valaki otthon akar maradni, és ezt megteheti, az maradjon, csak ne az én adómból fizessék a segélyét, hanem tartsa el a dolgozó férje. Viszont ha én össze tudom egyeztetni a hivatásomat a családommal,és tudok munka mellett is otthont teremteni, akkor senki ne magyarázza már meg nekem, hogy én de marha rosszul csinálom.
2011. szept. 28. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Annyi még, hogy akkoriban nem volt olyan mértékű információ áramlás, mint ma, talán ezért sem tudtak annyi öngyilkosságról, családon belüli erőszakról, bűntényről.
2011. szept. 28. 16:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Nekem a hírről meg éppen az jutott eszembe, hogy vére a fiatalok nem csellengeni fognak délutánonként, amíg a szülők hazaérnek, hanem bent kell maradni az iskolában. A leckét megcsinálják, nem otthon kell punnyadni vele. Miért nem jó ez?
2011. szept. 28. 16:47
 15/16 anonim válasza:
100%

"Unatkozik az anyuka. (Ezt mindig furcsállva hallom, egy gyerek mellett képtelenség unatkozni, de ha mégis, akkor olvashat, filmet nézhet, kakaós csigát süthet.") Kisgyermekes ismerőseimtől hallom, hogy sehova nem mehtnek, még egy kávéra sem a gyerek mellett. A fentsorolt tevékenységekről meg el lehet képzelni, mennyire izgalmasak....Aztán hazajön az apuka, mondván, miért rikongat a gyerek, ő nem lány, miért vannak ott a játékok, miért aktív a gyerek este meg éjjel...ebből látszik, mennyi köze van a neveléséhez. Ezt most nem azért írom, hogy ne vállaljunk gyermeket, hanem hogy akkor a család többi tagjának is úgy kéne hozzáállni.

Sok mindennel nem értek egyet én sem ebben a cikkben.

Tessék, lehet lepontozni...

2011. szept. 28. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mintha egy 10 éves gyerek fogalmazását olvasnám. Egyáltalán nem életszerű, nem reális. Kicsit meg is mosolyogtam, hogy egy "felnőtt" férfi hogy lehet ennyire kis buta és naiv.
2011. szept. 28. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!