Hol tudok utánna járni hogy be-e vagyok, illetve hány órába vagyok bejelentve?
Figyelt kérdés
Biztonsági őrként dolgozom, és elméletileg bejelentettek, de nincs szabadság, ez lehetséges?2011. szept. 25. 18:00
1/3 anonim válasza:
Kell lennie a munkahelyeden vagy valahol máshol egy könyvelőnek, aki az összes ilyen dologgal foglalkozik. Szabadság mindenkinek jár, előírja a munka törvénykönyve.
Meg van állapítva az alapszabadság napban, és ha csak néhány hónapja dolgozol, akkor részarányosan jár. Tehát, ha az évi alapszabadság mondjuk 24 nap, akkor havonta 2 nap jár.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, de az baj hogy én kivagyok rendelve egy céghez, mint biztonsági őr, az alkalmazó 300km-re van, és nem állunk vele közvetlen kapcsolatba, interneten, vagy máshol pl. társadalombiztositónál, nem lehetne utánna járni?
2011. szept. 25. 18:59
3/3 anonim válasza:
Ügyfélkapun meg tudod nézni, hogy be vagy-e jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!