A számológépeken miért kell reset gomb?
Figyelt kérdés
Van egy számológépem, szerettem nagyon, csak mostanában túl sokszor "fagy be" és resetelnem kell. Ezt magától miért nem teszi meg? miért a felhasználónak kell csinálnia? Egyáltalán miért kell resetelni? mi romolhat el rajta..?2011. szept. 23. 13:29
1/8 anonim válasza:
Bár nem tudom pontosan milyen reset gombra gondolsz, de többnyire azzal az összes beállítást lehet lenullázni, egy komolyabb számológépbe elég sok adatot lehet táplálni, amit ezzel lehet egyszerre kitörölni.
2/8 anonim válasza:
Sztem ez olyasmi mintha sokaknak adnál autó grammot és már nem bírnád a tempót belefáradnának az ujjaid stb hasznos egy gomb az 100 :D de jobb lenne ha nem kéne használni.
A fagyást egy jó rendszer, ami tiszta persze! és egy jó erős gép jó sok memóriával, az erősen csökkenti.
3/8 anonim válasza:
első körben azt kellene tudni, hogy milyen géped van, memória és CPU(processzor)
másod sorban azt mennyi dologgal van teletömve a gép, mennyi program fut egyszerre. (háttérben is sok tud futni ha sokminden van feltéve, csak nem látni magad előtt)
ami veszi el a memóriát.
tehát a fő kérdés a gépkonfiguráción van, ha ezt leírod tovább tudunk lépni
4/8 anonim válasza:
khm... SZÁMOLÓGÉPről van szó, és nem számítógépről...
5/8 anonim válasza:
Én kapásból elírásnak vettem! :O számológépen reset?? Ne már! ilyen létezik??
6/8 anonim válasza:
jolvan, komás fejjel irtam xd nem figyeltem jol xD
nah akkor egy elemcserét javasok
7/8 anonim válasza:
Oké! :D én is kiegyezek egy elemcserébe! (reset a számológépen? sz :-/)
8/8 anonim válasza:
az egy speciális tudományos számologép ami már sokat tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!