Úgy veszem észre a szerelem-szex kategóriában minden második kérdésnél az van, hogy msn-en ismerkedtek meg. Ha beszüntetnék ezt a szolgáltatást, akkor mi lenne? Soha nem ismerkednének?
Msn segítségével meg tudod ismerni a masikat tali elott,igy kevesebb a mellényúlás.ha nem lenne msn több kudarcba fulladt randi lenne.
2009. ápr. 25. 13:59
6/20 anonim válasza:
??? én nem szeretem és nagyon ritkán használom csak úgyhogy tőlem meg is szűnhetne!
2009. ápr. 25. 14:18
7/20 anonim válasza:
Szerintem meg nem lenne semmi... Az msn egy személytelen szar, 13-16ig tutsz vele csajozni (tudom mert én is igy csináltam), de késöbb 18 fölött aki msn-en ismerkedik az egy lúzer már bocs... Személyesen sokkal jobb és nyíltabb az ismerkedés öszintébbek vagyunk egymással. Megismersz egy csajt chaten beszélgettek tök jol aztán elhivod valahova, és előben egy szót nem tutsz szolni kibeszéltéttek egymást és ideges is lesszel mert msot látod először
2009. ápr. 25. 14:22
8/20 anonim válasza:
Ha beszűntetnék az MSN-t, akkor elterjedne az ICQ, vagy Yahoo, vagy Google talk, stb... Szóval, ha nincs MSN, akkor van helyette más.
Egyébként meg az MSN-t nem csajozásra kéne használni, hanem egyszerűen csak arra, hogy amikor a két fél otthon van, akkor tudjanak egymással kommunikálni, és ne kelljen telefonálni, ami pénzbe kerül.
2009. ápr. 25. 14:39
9/20 anonim válasza:
Én nem használom pasizásra. Max egy talit beszélünk meg.:)
Ha gépezek akkor mindig MSN-ezek beszélgetek a barátnőimmel,osztálytársammal, külföldi rokonokkal és néha még a tanáraimmal is.(Néha feljönnek és elmondják a leckét stb.) És anélkül hogy ide-oda rohangálnék felveszem a kapcsolatot olyan emberekkel is akiket mondjuk rég láttam. Így tartom a kapcsolatot régi óvodatársaimmal is.:) Ha nem lenne MSN még ennél is több lenne a telefonszámlám.
15/L
2009. ápr. 25. 14:40
10/20 anonim válasza:
Föllendülne az e-mailozás. Ha azt is beszüntetnék, akkor a telefon. Ha azt is, akkor a posta. Ha azt is, akkor a futárok, de azzal már visszamennék a középkorba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!