Ha uj neved adhatnal magadnak akkor melyik lenne az? S melyik a mostani neved?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 12:38
1/24 anonim válasza:
A vezetéknevem Kiss, ami sajnos eléggé tucatnév. valami jól csengő, hosszabb vezetéknevet szereték a keresztnevem mellé. ez utóbbival viszont elégedett vagyok, nem változatnám meg.
2/24 anonim válasza:
Az eredeti nevem Szilvia! Nagyon nem szeretem.Jankára változtatnám meg!
3/24 anonim válasza:
A mostani nevem Daniella. Ha meg kéne változtatni, akkor vagy Lilien lenne, vagy talán Roxána. A Roxána azért, mert tetszik becézve, úgy, hogy Roxi. A Lilien pedig azért, mert szép. Főleg Liliként becézve. De egyébként a mostani nevemmel is teljesen elégedett vagyok.
4/24 anonim válasza:
Most Veronika vagyok.. elviselem, mert hát muszáj, de ha változtathatnék, akkor Szilvia vagy Dalma lennék (: Asszem. Szerintem szép nevek..
5/24 anonim válasza:
Tímea vagyok, de Petra lennék szívesebben :P
6/24 anonim válasza:
Utolsók: sztem a Veronika és a Tímea nagyon szép nevek!:) nekem pl a Tímea sokkal jobban tetszik, mint a Petra...
7/24 anonim válasza:
Kamilla, Hanga, Zoé. Imádom ezeket a neveket!
8/24 anonim válasza:
Lily,Emma,Hanna,Izabella!
Végső soron jó lesz majd a lányaimnak!
Márti
9/24 anonim válasza:
Viktória vagyok, és így 23 év alatt sikerült megszeretnem a nevemet :) Most már nem változtatnám meg, de anyának súgtam volna annak idején, hogy lehetnék Zsófia, Helga vagy Lili :)
10/24 anonim válasza:
Réka vagyok, és lennék Amina, Alexa, Kitti, Viktória, Emma. De a sajátomat is szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!