Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség kéne. (? )

Segítség kéne. (? )

Figyelt kérdés

Nos. A suliba kell egy kiselőadást csinálni. Olyat, hogy miért lenne jobb Németországban élni, mint Magyarországon, vagy éppen miért ne lenne jobb.

Milyen szempontok alapján írjam? Nincs sok ötletem.

Előre is köszi a segítséget!17/L

2011. szept. 20. 17:37
 1/3 Lady Jesus válasza:

Én beleírnám, hogy azért lenne jobb, mert ott több a munkalehetőség, és sokkal több pénzt lehet keresni. A német nyelv Magyarországon a német cégek leányvállalatai miatt jó, ha tudsz egy kicsit németül, fel is vesznek.(középszinten, asszem.) Szépek még a városaik, és tényleg jobbak a munkalehetőségek.

Voltam már 3 országban, de mindig visszavágytam ebbe az apró kis országba, mert ez a szülőhazám. Magyar vagyok - Magyarország az én bölcsőm, és a sírom is lesz egyszer. A Balatonnal, a hegyekkel, mindennel együtt számomra ez a legszebb ország, és merem remélni, hogy a magyarok nagy része így van ezzel. Remélem segítettem valamennyit.^^

2011. szept. 20. 17:45
 2/3 Lady Jesus válasza:
Ja, a szövegem második fele arra vonatkozik, miért NEM lenne jó Németországban élni.
2011. szept. 20. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:

nos szerintem figyelembe kellene venni a két ország társadalmi, etnikai viszonyait (milyen az emberek hozzáállása, barátságosak-e, stb.), bevándorlókkal szemben milyen az adott ország, megélhetési viszonyok, politika, oktatás, az ország mennyire fejlett, egészségügy

nekem ezek jutottak így elsőre az eszembe :)

2011. szept. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!