Hogyan találkozhatnék vele ismételten?
Figyelt kérdés
Szervusztok.Én még igazából sosem tettem fel itt kérdést,barátnőm mesélte,hogy itt talán választ kapnék a kérdésemre,hát nem tudom..majd meglátjuk.Én egy Budapesti 19 éves lány vagyok és kb. 1 hónappal ezelőtt az Escadaval volt egy divatbemutatónk ,az új őszi kollekciót mutattuk be.Mikor a kifutóra érkeztem,láttam,hogy a VIP-ba ült egy manapság eléggé neves "celeb",amit eléggé sok férfi utál és a tini lányok körébe eléggé népszerű.Utána volt egy buli,ahol odajött hozzám,beszélgettünk.. intelligensebb ,mint hittem.Utána elkérte a telefonszámomat,de nem adom meg idegen embereknek még ha híres,akkor sem.Utána megkaptam az övét.Azóta sem keresem, a telefonszám nincs meg,a konckertjeire tuti nem megyek el(nem az én műfajom),facebookon is írtam(nem válaszolt).Én nem szeretnék tőle semmit,de jó lenne megint beszélgetni vele,mer eléggé intelligens.Mit tanácsoltok,hol próbálkozzak?2011. szept. 19. 22:33
2/3 anonim válasza:
Csak nem SP vagy Flour Tomi?:)
3/3 anonim válasza:
SP pont nem néz ki intelligensnek. Amúgy, mozgass meg minden követ, és írj neki ahol csak tudsz, de írd le, hogy te vagy az a valaki.. Aztán kitudja, hátha teljesen randomba találkoztok. Vagy egy koncertje végére odamész és ott akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!