Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segitséget szeretnék a pasim...

Segitséget szeretnék a pasim szülinapjára nem tudok mit venni, van ötletetek?

Figyelt kérdés
Tehát a pasimnak ehónap 29-én lesz a szültésnapja. És nem tudok neki mit venni :SSS gondolkoztam azon h egy párnába belevarattatom,hogy Szeretlek és a nevét meg h kitől...de félek h nem jó ötlet..KÉRLEK SEGITSETEK ÉS CSAK RENDES VÁLASZOKAT
2011. szept. 18. 13:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Van esetleg valami hobbija vagy valami amit nagyon szeret? Mennyit szeretnél rákölteni és mennyi ideje vagytok együtt? Ha ezt megírnád akkor könnyebb lenne. :)

Én még az első pár hónapban az "átlagos" ajándékokat vettem a barátomnak: szíves plüss állat, közös kép keretben, MERCI csoki, parfüm stb. De szerintem ezek az első 3-4 hónapra jók, utána már sokkal személyesebb kell. A párna jó ötlet, de egy közös képet rakathatnál rá a felírat helyett. Tőlem a párom 20.szülinapjára nem tárgyi ajándékot kapott, hanem meglepetésnyaralást kettesben. (Balaton 4nap:) De Mi már több mint 2éve együtt vagyunk, úgyhogy az ilyet csak akkor ajánlom. Bár, ez sok idő leszervezni és annyi időd már nincs. :s Esetleg ha ékszeres, akkor egy órát, vagy ezüstláncot. Ha a parfümön még nem lőtted el régebben akkor az is jó megoldás, de nézd meg milyet használ és olyat vegyél. Most nem sok minden jut eszembe, de puzzle közös képpel, kettétörhető nyaklánc, póló a kedvenc együttesével, alsónadrág valami vicces felirattal, vagy főzhetnél is neki. Ha valami eszembe jut akkor még majd írok. ;)

2011. szept. 21. 21:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaj köszi szépen az ötletet,10hónapja vagyunk együtt,és egy poharat amin 2közös kép van rányomtatva és egy idézet,megpersze kitallok még mellé valamit :))))
2011. szept. 22. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!