Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megverhetne így? Súlyfüggő...

Megverhetne így? Súlyfüggő kérdés?

Figyelt kérdés
van egy kölyök az osztályomban aki gyakran beszólogat, kötekszik velem. igazán nagy a pofája, ismeritek a fajtáját azt hiszem. nemrég volt suliban vizsgálat, mérések, megfigyeltem hogy ő 59 kiló, én 73. fura amúgy hogy így ilyen különbséggel is majdbne megy testalkat vagyunk. és azt szeretném kérdezni végülis ha úgy adódna a helyzet hogy összemennénk, befolyásolna valamit ez a súlykülönbség. neki előnye hogy focizik, nekem hátrányom hogy nem vagyok verekedő típus..szar egyhelyzet...talán az befolyásol valamit hogy valamivel nagyobb darab vagyok?
2009. ápr. 23. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:

hányadikos vagy ? :) csak kíváncsi vok amúgy ha nem egy izmos tipus akkor neked lenne elönyöd a boxban is probálnak egy sulycsoportot választani ,hogy az egyik ne 100kg a másik meg 50kg legyen(most elmondhatom hogy beszéljétek meg meg jobb a béke)de én se birom az ilyen beszólós kölyköket akik azt hiszik ők a világ közepe

ha úgy adódik sok szerencsét

2009. ápr. 23. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Na képzeld. Osztálytársam összeverekedett egy nála egy évvel fiatalabb gyerekkel, mert utálják egymást. Mindezt a tanári előtt. Egy nyolcadikos kijött a suliból, le akarta őket állítani, és osztálytársamat lefogta. A srác királyul focizik, mégis a gyerek behúzott neki egy akkorát, hogy betagadt az egész arca. Szóval szerintem a súly nem számít.
2009. ápr. 23. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha arra kerülne sor, szerintem te lennél győztes:). Nekem is van egy kötekedő, barom, visszacsúszott, emberi morál és erkölcs hiányában lévő osztálytársam, és szerintem még mindig azt hiszi hogy erősebb nálam. És ITT a lényeg, hogy még soha sem verekedtem, de amúgy is erősebb vagyok nála (régen nem voltam), csak egyszerűen nem foglalkozom az ilyenekkel, mert nem érdemes. Az ilyen "emberek" csak azért kötekednek, mert nincsenek tisztába önmagukkal. Ha belédköt, mondj neki valami faramuci (de csak óvatos szavakkal)választ, és máris otthagy, ez nálam is így volt. Amúgy megsúgok valamit. Az izom NEHEZEBB mint a háj:)
2009. ápr. 23. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
mi már középsuli..itt még "betegebbek" néhányak mint előtte, hát..változik az ember. csak azt nehéz néha elviselni ha a másikkal szórakoznak, ha ő az alany. én meg olyan avgyok hogy szinte sosem verekedtem, nem is kezdeményezek, de ha lesz ennek folytatása, lehet összemegyek ezzel a kölyökkel. köszi a tanácsokat azért mindenkinek
2009. ápr. 23. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
figyelj, tökmind1 hány kiló vagy, akkoris betudsz neki akkorát mosni hogy betörik az orra, onnan meg csinálhat azt csinálsz vele amit akarsz.Taposd ki a belét annak a féregnek! megérdemli!
2009. ápr. 23. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:
ja, azt elfelejtettem hogy mindketten vékony alkat vagyunk, piszkafa-feeling:) na jó azért nem, de...csodálkoztam hogy néz ki a srác szinte ugyanúgy mint én ennyi különbséggel, kb azonos magasságnál
2009. ápr. 23. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem súlyfüggő szabad harcnál( értsd: nem valami kötött szabályrendszerű sporthoz képest), inkább gyorsaság és technika.

Élj a meglepetés erejével, ha úgy adódik.

2009. ápr. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!