Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktátok használni a lakótárs...

Szoktátok használni a lakótársaitok/szobatársaitok cuccait?

Figyelt kérdés
Pl. tusfürdő, sampon, parfüm. Nem úgy értem hogy rendszeresen, hanem mondjuk néha kipróbáljátok azokat is (úgy hogy ők nem tudnak róla)
2011. szept. 16. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
nem és eszembe se jutna! :S max ha elfogy kölcsönkérek valakitől
2011. szept. 16. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
áhh, pont egy hete áltam le ezzel.... vigyázz, rossz vége lesz az ilyeneknek. kb. egy olyan másfél hete, bementem, a szobájába, és felpróbáltam az új Armanis pólóját, majd látom, hogy ott a barátnője, hát gondolom Őt is felpróbálom már. Majd ránknyitott a haverom, kaptam egy jobb horgot az államba, kirángatott a szobából, és mondta, hogy ha még egyszer meglátom, hogy ha legközelebb az engedélye nélkül veszem fel a pólóit, akkor költözhetek el. szóval nem ajánlom.
2011. szept. 16. 22:12
 3/9 A kérdező kommentje:
hát ez igazán nagyon vicces volt tényleg
2011. szept. 16. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
*.*
2011. szept. 17. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Te mit szólnál, ha kiderülne, hogy a te cuccaidat b@szogatják?
2011. szept. 19. 19:58
 6/9 A kérdező kommentje:
És te miből gondolod, hogy én b@szogatom más cuccait, és nem ők az enyémet??? Csak kíváncsi voltam másnál ez mennyire szokás... mert felém nem
2011. szept. 19. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk nem. Szóval olyan van, hogy megkérdezzük a másikat, használhatjuk-e a vízforralót, pirítót vagy kölcsönadja-e a tükrét, és kérdezés nélkül semmit. É alapjáraton kíváncsi vagyok, amikor beköltöztünk, egyből megnéztem az összes szekrényt és fiókot, de amikor tudom, hogy a többiek cucca van benne, akkor nem kukkantok bele, meg nem nyúlok hozzá.

Tusfürdőből meg elég nagy sokk volt nekem, hogy tavalyelőtt az első nap kinn felejtettem a tusolóban este, és reggelre a taknyanya (takarítónő, ronda, mint a bűn) lenyúlta.

2011. szept. 19. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Onnan gondolom, hogy azt írtad: "úgy hogy ők nem tudnak róla".

Ha ők b@szogatják a tiédet, és nem tudsz róla, akkor meg miről beszélünk?:D

2011. szept. 19. 23:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Ők gondolom nem tudnak róla, hogy tudom, különben nem csinálnák... Vagy legalábbis megkérdeznék. Mind1.

Egyébként nálunk vízforralót meg ilyesmit kérdezés nélkül használunk, szóval ami nem fogyó cikk. Azt meg max kérdezéssel, csak ezt nem mindenki tarja be :)

2011. szept. 20. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!