Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne izzadja...

Mit csináljak, hogy ne izzadjak ennyire?

Figyelt kérdés
Sajnos, nagyon izzadok, ezért csak fehér pólókat tudok hordani. Mert nem szeretem ha meglátszik. Légyszi mondjatok valami paraktikákat, hogy jobb legyen. Előre is köszi :)
2011. szept. 16. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vegyé mán fehér polot, no meg ne dógozzá ollan szorgalommal!
2011. szept. 16. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
[link] Menj rá erre, itt ír jó tippeket! :)
2011. szept. 16. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
solutio antisudorica
2011. szept. 16. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg az okát h miért vagy ideges és ha azt megoldod akkor nem fogsz ízzadni annyira vagy egyáltalán nem fogsz. Én 2 évig izzadtam én is csak fehér max fekete pólókban jártam de pár hónapja megoldodtam a bajomat és egyik napról a másikra kevesebbet ízzadtam és volt olyan amikor kék ruhában voltam és azon nagyon meglátszódik ha ízzadok de nem volt semmi. De persze ha nagyon ideges vok ,pl. a suli miatt, akkor előjön de nem annyira h olyan feltűnő lenne. És még ajánlom a Solutio Antisudorica-t az csökkenti egy kicsit az ízzadást. Sok szerencsét remélem h meg fog oldódni ez a nagyon kellemetlen probléma.:)
2011. szept. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!