Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akinek van monster high...

Akinek van monster high babája segítene nekem?

Figyelt kérdés
Nekem kéne egy,de a szüleim azt mondják nem mert szerintük ezek valami elmebeteg babák. De szerintem nem. Valahogy meg kéne őket győznöm,hogy megszeretném venni.
2011. szept. 16. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Mutass nekik a rajzfilmből néhány részt!
2011. okt. 14. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
vagy csak egyszerűen gyüjts rá pénzt és titokban ved meg én ma kaptam egyet a szülinapomra :D
2012. júl. 20. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Eleinte az én anyukám is azt mondta hogy ez hülyeség aztán meglátta a szereplőket és mutattam neki egy részt is.Aztán már az volt a véleménye hogy milyen cuki ez az egész és hogy mennyire hasonlítok Clawdeen Wolfra.Ezért a szülinapomra kaptam is egy babát.Neked is ezt kell tenned! Válaszd ki valamelyiket (akire szerinted a legjobban hasonlítasz) mutass neki egy részt vagy olvass fel neki az egyik könyvből (én a harmadik könyv első fejezetét ajánlanám),és így tovább... :D hidd el beválik!
2012. aug. 9. 15:38
 4/8 anonim válasza:
Ez nem is elmebeteg! Nekem Drakulaura van meg nagyon ari baba.Mutass meg neki néhány részt és majd rájön milyen szuper a Monster High!
2012. okt. 21. 16:37
 5/8 monsterhighfan válasza:
Nekem 40-db ilyen babám van 12 éves!Mond meg a szüleidnek hogy nyugodtan vegyék meg mert nem lesznek tőlük rémálmaid meg nem fogsz tőlük félni mert először az én szüleim sem akartak nekem ilyet venni de aztán ezekkel az érvekkel meggyőztem őket!Ja meg mond hogy ezek a babák a te korosztályodhoz valók!
2012. dec. 30. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
ohh én meg nagyon féltem a monster high babáémtol és oda adtam egy 4 évesnek hogy öt ölje me és ne engem :D
2012. dec. 31. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt tudnám , ajánlani, mutasd meg a babákról a képeket, pár vicces részt nézzenek, beszélj sokat egy szereplőröl aki neked szimpatikus.
2013. máj. 29. 20:57
 8/8 anonim válasza:
szeintem válassz egy olyat ami annyira nem is rémisztő pl.:lagoona, drakulaura. Meséld el , hogy miről is szól, és, hogy semmi rémisztő sincs benne. B terv szülinapodra azt kéred!:)
2013. jún. 12. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!