Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A személyi igazolványképnél...

A személyi igazolványképnél miért csinálják újra a képet 18 évesen?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, nem rég csináltattam személyit. És ott mondták, hogy 18 évesen új kép kell, amúgy meg egy kép 15 évig megmarad. Miért van ez?
2009. ápr. 23. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert addig még sokat fogsz változni, míg a 20-as és 30-as éveiben elvileg annyit nem változik az ember, hogy szinte ne lehessen felismerni. Én mondjuk nem tudok róla, hogy éppen 18 éves korban kellene új képet csináltatni...nem 5 évre adták? Én majd' 20 voltam, mikor az első személyim lejárt.
2009. ápr. 23. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hallottam hogy új kép kell bele.

Kb 20 éves korában jár le mindenkinek az első ( ha 14 éves kora körül csináltatta)

Utána meg 10 évig jó.

2009. ápr. 23. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:

azért mert változik az arcod de a képet azt ott csinálják és fél óramire beállít hogy na most jó lesz!

nekem már a 2. van...

2009. ápr. 23. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:
igen:DDD megmondják hogy álljon a füled meg minden:D am köszönöm a válaszokat:)
2009. ápr. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!