Melyik zene ment a Való világ reklámja alatt, míg a "cselszövőket" mutatták be?
Figyelt kérdés
Nem nézek VV-t (és én tényleg nem!), tvt se nagyon, de ma készülődés közben fel volt kapcsolva. Tudom, hogy régebben szerettem azt a számot nagyon, de nem ugrik be a címe, se más róla :S Amugy olyan 8 körül ment este ez a reklám... Nagyon jo lenne, ha tudná vki :))2011. szept. 15. 23:13
1/7 anonim válasza:
én a tavalyira emlékszem,mostanira nem. Lehet ez az Pixie Lott - Boys and Girls. Tavaly ez volt ha jól emlékszem :)
2/7 A kérdező kommentje:
ez csak konkrétan sztem ez alatt az egy reklám lehetett és már picit régebbi szám ugy rémlik...
2011. szept. 16. 00:06
3/7 anonim válasza:
A mait nem hallottam, de valamelyik nap Lady GaGa ment, a Born This Way.
4/7 anonim válasza:
nekem is az kéne:Dhirtelen brit ney jutott amugy eszembe mintha az lenne de nem akarok hülyeséget mondani
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
ez az, köszönöm :))
2011. szept. 16. 21:17
7/7 anonim válasza:
de mért gondoltam britneyre?de én is erre gondoltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!