Milyen jelszot talaljak ki, hogy ne talalja ki senki?
Figyelt kérdés
Koszonom a segitseget!2009. ápr. 23. 11:32
1/18 anonim válasza:
mondjuk válassz ki egy könnyen megjegyezhető mondatot, v a mottódat, és a szavak kezdőbetűi legyenek a jelszó. így gyakorlatilag egy véletlennek tűnő betűkombináció lesz, és biztosan nem találja ki senki.
2/18 anonim válasza:
Kedvenc youtube videod kódja... csak jegyezd meg jól :D
3/18 anonim válasza:
legyen a jelszó az, hogy: Jelszo XD Nincs senki sem, aki ezt próbálná ki, mert annyira egyszerű! senki sem gondolja hogy a jelszavad jelszo! :D Nem kell bonyolultat keresni, sem kacifántos szavakat számokat megjegyezni összevissza sorrendben és valószínűleg mindenkinek ez a legutolsó szó, ami az eszébe jut! Vagy még ezt bonyolíthatod ha akarod úgy, hogy jelszavam XD
4/18 anonim válasza:
Nekem suliban az volt a jelszavam, hogy : nemkellnekemhosszujelszo
5/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le a valaszokat!!!!
Nagyon koszonom mindenkinek mindegyik nagyon hasznos volt!!!!
Ha meg van valakinek otlete halasan fogadom :D
2009. ápr. 23. 14:02
6/18 anonim válasza:
Hehe, mi már próbáltuk a 'jelszo' jelszót :D De asszem nem fogadta el :D
Nekem olyan a jelszavam ami nem kötődik hozzám. Nem kedvenc akármi, se születési dátum, senki nem jönne rá, pedig elég rövid.
Szerintem olyan legyen, amit könnyen megjegyzel, de egyáltalán nem kötődik hozzád.
7/18 anonim válasza:
nekem 1-2 helyen az a jelszóm, amelyik betétet használom :D eddig még nem találta ki senki :D
8/18 anonim válasza:
nekem régen ez volt:
qaww1234sedXXX
:D
nekem még soha nem törte fel senki a dolgaimat a gépen:)
9/18 anonim válasza:
nekem egyszer volt a nemtudom a jelszavam:D
10/18 anonim válasza:
Olyan legyen aminek semmi köze hozzád, mondjuk napsütés. Minden oldalon ajánlatos külön számozni (myvip: napsütés1, iwiw: napsütés2, st.), mert ha véletlenül az egyiket valaki feltöri, akkor a többit nem tudja, vagy idő kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!