Milyen nevet adjak a szamitogepemnek?
Figyelt kérdés
Mindennap tobb orat toltok "Vele", valami becezo nevet szeretnek adni neki! Valami otleteket szeretnek!
Elore is koszonom!
2009. ápr. 23. 08:11
1/14 anonim válasza:
Adj neki emberi nevet: ha lány vagy, akkor lány nevet. Ha meg fiú, akkor fiú nevet.
2/14 anonim válasza:
Az egyémeknek nincs neve.Se otthon se a melóba.Aki velem szembe ül,kedvesemnek szólítja......
5/14 anonim válasza:
férjem pék, és a dagasztógépet bébinek szokta hívni :)
számítógépünknek nincs neve
6/14 anonim válasza:
Egy ismerősön a telefonját nevezte el Jenőnek :D
Nekem az ágyam Ági (gyári neve..:D) a szekrényem meg Robi, bár nem szoktam őket a nevükön hívni.
Szóval adhatsz valami ilyesmi nevet neki. Nem tudom, hogy lányt vagy fiút szeretnél-e:D
7/14 A kérdező kommentje:
Az utolsonak: Meg nem tudom fiu legyen vagy lany?
En lany vagyok :D
A tobbinek is nagyon koszonom az otleteket!!!!
2009. ápr. 23. 10:50
8/14 anonim válasza:
az enyémnek Fjölnir a neve, ami óizlandiul bölcset jelent.
:D
gondoltam, nomen est omen...
9/14 anonim válasza:
A miénk Adolf :D Bár a húgom csak átkozott szarnak szokta nevezni :D A fülhallgatóink pedig Marci és Mariann :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!