Itt az első link micsoda?
Figyelt kérdés
ezen az első link. Ez a gépem nem nyitja meg, szóval megéri átmennem a szomszédba vagy inkább szar, hagyjam ki? Csak mert azt mondták valami szívatós szar lesz, amit szeretek, szóval úgy készüljetek. De lehet nem igaz, ezt szeretném tőletek megkérdezni.
2011. szept. 13. 18:25
1/11 anonim válasza:
nekem sem nyitja meg, de egyébként ismerek csomó ilyen oldalt ha kell, csak írj egy e-mailt ;)
2/11 anonim válasza:
Nagyon durva, én beszartam!!! Komolyan mondom, de csak egy kép jön ki amitől befosol!! xd
3/11 anonim válasza:
Hülyeség az egész.Egy ronda szörny fej,ami ordít és hirtelen megijedsz.Nem tudom ismerted-e azt a videót mikor egy autó ment egy szép tájon,közbe nyugodt zene ment és hirtelen előugrott egy zombi fej ordítva.Régen sok ember telefonján rajta volt.Na,ez a link kb. olyan,csak rögtön jön az ordítás..
4/11 A kérdező kommentje:
tényleg? Akkor most megér 5 percet, vagy nem?
2011. szept. 13. 18:31
5/11 anonim válasza:
Hát, ha szeretsz megijedni!!! xd
6/11 A kérdező kommentje:
akkor átmegyek, megnézem, bár így már nem lesz olyan ijesztő
2011. szept. 13. 18:31
8/11 anonim válasza:
B.szki, k.rvára megijedtem!!!
9/11 A kérdező kommentje:
na megnéztem. Attól függetlenül beszartam hogy tudtam, mire készüljek! :D
2011. szept. 13. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!